Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Marraskuussa julkaistun Epic Mickey 2 -pelin kehittäjätiimi Junction Point Studios on suljettu. Disney on vahvistanut studion alasajon.

Junction Point Studios ehti julkaista seitsemän vuoden aikana Wiille yksinoikeudella ilmestyneen Epic Mickeyn sekä samaisen pelin jatko-osan. Kaikille nykyisille konsoleille julkaistun Epic Mickey 2: The Power of Twon menestys jäi odottamaan itseään, kun parhaimmillaankin vain keskinkertaisia arvosanoja saanut tasoloikka myi Pohjois-Amerikassa ensimmäisen kuukauden aikana vaivaiset 270 000 kappaletta, eli noin viidenneksen edeltäjänsä tuloksesta samaisella aikavälillä.

Studion johtohahmona tunnettu Warren Spectorin meriittilistalla on melkoisen määrä pelialan merkkiteoksia, kuten Wing Commander, Ultima Underworld sekä Deus Ex. Disney kertoi Spectorin siirtyvän studion alasajon yhteydessä pois yhtiön palkkalistoilta.

Galleria: 

Kommentit

Noh, pääsipä Disneytä rakastava Warren toteuttamaan 2 uniikkia Mikki-peliä ja ainakin minulla on niin suuri kunnioitus Spectoria kohtaan, että toivon hänelle parempaa menestystä tulevaisuudessa kuin mitä Junction Point Games hänelle antoi. Palaisipa hän Deus Exien pariin...

Mitäs tekivät paskoja pelejä.

Hyvä. Jospa Sepctor nyt lähtee tekeen taas hyviä pelejä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi