Rambo-pelin Rambona itse Stallone

Reef Entertainment on haalinut tulevaan Rambo: The Video Gameen ääninäyttelijäksi sen ihan aidon ja oikean John Rambon, Sylvester Stallonen. Stallonen rinnalla kenraali Trautmanin roolissa kuullaan niin ikään elokuvista tuttua Richard Crennaa.

Ennen kuin Rambo-fanit hyppäävät riemusta kattoon kerrottakoon ääninäyttelyn rajoittuvan elokuvista napattuihin vuorosanoihin. Todennäköisesti mukana on myös monenlaisia äännähdyksiä, parahduksia ja huudahduksia suoraan elokuvien ääniraidoilta. Rambo: The Video Game hyppelee kolmen ensimmäisen Rambo-elokuvan (First Blood, First Blood Part II, Rambo III) maisemissa ja tunnelmissa.

Rambo: The Video Gamea kehittää suhteellisen tuntematon Teyon. Pelistä on toistaiseksi paljastettu vain muutamia ruutukuvia sekä elokuvapätkistä kasaan kyhätty teaser-tyylinen traileri. Pelin olisi tarkoitus ilmestyä kuluvan vuoden aikana PC:lle, Xbox 360:lle sekä PlayStation 3:lle.

Galleria: 

Kommentit

Viime kesänä Gamescomissa pelannut tätä verhojen takana. Kiskoilla kulkeva liiketunnistuspeli. Muistutti perinteisiä pistoolipelejä. Floppi jo syntyessään.

Noh, ainakin pidettiin tuo Hindiksi naamioitu Puma-kopteri. Hienoa.

Rambo oli kyllä yksi Gamescomin huikeimmista elämyksistä. Kyllä kannatti jonottaa useampi tunti.

Rambon taikajousilla sillat räjähtävät jo pelkästä osoittamisesta.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi