Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Ensimmäinen NHL 14 -traileri julki

EA Sports on julkaissut syksyllä ilmestyvästä NHL 14 -kiekkoilusta ensimmäisen trailerin sekä uudistuslistan.

Viimevuotiseen virtuaalikiekkoiluun päivitetyn fysiikkamoottorin hienosäätöä on jatkettu. FIFA-sarjasta tutun Player Impact Enginen luvataan tuovan entistäkin realistisempia yhteentörmäyksiä ja taklauksia pelaajien välille. Myös kaukaloväkivaltaan on panostettu, sillä Fight Night -nyrkkeilypeleistä tuttu teknologia tarjoaa kolmannesta persoonasta kuvattuja ja entistä aidompia turpakäräjiä.

Uutena pelimuotona nähdään Live the Life -tila, jossa aiemmissa osissa nähtyä Be a Prota on viety entistä suurempaan mittakaavaan. Pelaajan vastuulle annetaan vastaisuudessa haastattelujen antaminen sekä joukkuetovereiden kanssa työskenteleminen niin jäällä kuin kaukalon ulkopuolella.

Myös verkkopelitiloihin on tiedossa uudistuksia. Vastaisuudessa hyviä otteita esittävät pelaajat nousevat entistä korkeampiin divisiooniin kovemman vastustajien perässä. Huonosti pärjäävät jengit hakevat vastavuoroisesti vauhtia sarjatasoa alempaa.

NHL 14 julkaistaan Suomessa syyskuun 13. päivä.

Galleria: 

Kommentit

Pelaako joku NHL -peleissä enää edes yksinpeliä?

Pelaa. Verkko-ottelut eivät kiehdo juuri lainkaan, mutta Be A GM on edelleen tuttua laatua.

Saisivat tuomareita parantaa välillä tulee jäähyjä ihme jutuista ja välillä ei vaikka vetää sika taklauksen. Myös maalivahtien peliä voisi parantaa. Kiekko menee vierestä niin ei pysäyttää ja välillä imevät miten sattuu välillä ihan tuurista on kiinni kumpi voittaa ei väliä mikä joukkue on. Silti tämä menee ostoon ei ehkä heti, mutta 100% varma ostos kuten NHL 12 ja 13.

Jahas, vois jo ruveta säästämään niin sais julkkarista haettua tämän. Pääseeköhä joukkuekavereiden kanssa ryyppäämään pelien välisena aikana?

Toivottavasti tuo Live the Life -pelimuoto sisältää myös mahdollisuuden keräillä autoja ja perustaa oman ravintolan sekä vierailla Hansin matkassa -ohjelmassa, niin voi elää Teemun laiffia. Tai sitten vaihtoehtoisesti mahdollisuuden lähteä ryyppyreissulle Ed Belfourin kanssa, niin päädytään tähän: http://www.cbssports.com/nhl/story/10117258. Tai sitten voisi esiintyä rap-levyllä (Teemultahan tätä rap-levyä odotetaan kans!): http://www.youtube.com/watch?v=Pgp0Xep6zKs.

Tai sitten hassaamaan koko omaisuutensa ja jatkamaan rahan takia, kuten huhujen mukaan eräs tsekkikonkari on tehnyt...

Tiedä näistä. Kunhan vain laittavat valikkorakenteen edes jotenkin järkevään kuosiin, niin hyvä tulee.

Hyvä jos muuttavat/parantavat tappeluita. Tappelut ovat jääkiekon suola ja jo monena vuotena ovat olleet NHL-pelisarjan heikoin ja tylsin lenkki. Tuleekohan Semir Ben-Amorille ns. "erikoisliike" jolla voi hyökätä taitopelaajan kimppuun takaapäin? Jarkko Ruudun kikka voisi olla kyyristyminen taklattavana ollessa ja tappeluiden aloittaminen ainoastaan heikompaa pelaajaa vastaan.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi