Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Rambo räjäyttää kaiken uudella trailerilla

Kyseenalaista mainetta kerännyt Rambo: The Video Game on saanut uuden, testosteronia puhkuvan trailerin.

Trailerin perusteella kehittäjä Reef Entertainment tekee parhaansa tuodakseen peliin mukaan Rambolle ominaisen väkivallan ja eeppiset räjähdykset. Esimerkiksi poliisivoimat tuntuvat räjähtävän kappaleiksi jo pelkästä kosketuksesta. Rambo: The Video Game sijoittuu kolmen ensimmäisen elokuvan (First Bood, First Blood Part 2, Rambo III) maisemiin ja onpahan pelin ääniraidalla mukana itse Italian Ori, Sylvester Stallone.

Rambo: The Video Game pyritään julkaisemaan ensi vuoden aikana PC:lle, Xbox 360:lle sekä PlayStation 3:lle.

Galleria: 

Kommentit

Kannattaa pysyä kaukana tästä tekeleestä. Pyhäinhäväistys.

Taitaa Ride To Hell saada tästä kovan kilpailijan!

Tuo viimeinen kohtaus, missä helikopteri törmää tankkiin näyttää todella pysäyttävältä.

Näiltä tekijöiltä voisi odottaa seuraavaksi peliä, joka kertoo Steven Seagalin kultavuosista. Nimeksi tietenkin Under Siege Ultimate Stealth Edition.

Under Siege -leffoista vois kieltämättä tehdä samanlaisen kokoelman. Tässä Rambo-trailerissa tosin häiritsee, että mies muka ampuu konekiväärillä porukkaa kuoliaaksi ekan leffan maisemissa, kun eihän tämä pidä missään nimessä paikkaansa.

Peli on pakko-ostos jossakin vaiheessa, ihan se takia, että kun se on Rambo :). Leffat on hyviä niin pitäähän peli myös ostaa. Sama juttu Terminatorin kanssa. Laadulta en odota mitään. Leffat pelit on yleensä kökköjä, varsinkin Expendables 2 leffa, sitä ei voi edes pelata :). Ampuminen kusee niin pahasti.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi