Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Microsoft keskeyttää Xbox Onen tuotannon?

Microsoftin osavuositulosta käsittelevässä puhelinkonferenssissä Microsoftin talousjohtaja Amy Hood kertoi Xbox One -konsoleita olevan varastoissa vielä niin paljon, että on mahdollista että tuotantoa leikataan tai se jopa keskeytetään väliaikaisesti varastojen pienentämiseksi.

Samassa yhteydessä Microsoft ilmoitti myyneensä ensimmäisen vuosineljänneksen aikana 1,2 miljoonaa Xbox One -konsolia ja 800 000 Xbox 360 -konsolia. Ainakin Xbox Onen kohdalla luku on ns. sold-in luku, eli jakeluportaaseen toimitettujen laitteiden määrä.

Microsoftin mm. pelikonsoleita valmistavan Devices and Consumer Hardware -divisioonan liikevaihto kasvoi 41% vuoden takaiseen verrattuna. Sen sijaan liikevoitto laski 34% erityisesti Xbox Onen korkeammista valmistuskustannuksista johtuen.

Galleria: 

Kommentit

Tarkemmin ottaen Amy Hood ei ole sanonut tuotannon keskeyttämisestä mitään. Sinällään ei yllättä että valmistajat leikkaavat tuotantoaan kesäksi noin normaalistikin.

PS4 tuotantoa ei keskeytetä kesän ajaksi!
8)

Eihän tuo nyt hyvältäkään kuulosta. Saa nähdä alkavatko tosissaan pohtia kinectin leikkaamista pois Xbox One paketista syyskuun julkaisua silmällä pitäen.

No, tärkeintähän on kuitenkin tulla esiin tuloksensa kanssa suoraselkäisesti ilman kummempia viivyttelyitä.

Jospa vaikka hinta tippuisi hieman myyntilukujen kiihdyttämiseksi...en yhtään valittaisi, jos Xbonen saisi suomen julkaisun aikoihin 400 euroon...hyvin epätodennäköistä, mutta ainahan sitä voi unelmoida:)

Mitäs ne sanoivat tuossa aikaisemmin, joku 5mil kappaletta myyty? Tiiä sitten moniko on jossain varastoissa, kun ei myy. Tuskin tulee myymäänkään, jos Kinect on mukana. Monet myös kuvittelee, että loput markkina-alueet (loppu-Eurooppa ja Aasia?) nostavat Xbonen PS4:n rinnalle, mutta tuskinpa. Euroopassa varmaa jonkun verran, mutta Aasiaa tuskin kiinnostaa, varsinkaan Japania. X360 on ollut pelikauppojen takahuoneissa pölyttymässä siellä jo vuosia. Eiköhän PS4 hallitse siis nuokin alueet.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi