Maaliskuun PlayStation Plus -ilmaispelit ovat nyt selvillä. Tällä kertaa kattaus koostuu kolosseista ja vauhdikkaista eläimistä.

Ensi kuun tarjonta näyttää seuraavanlaiselta:

  • Shadow of the Colossus
  • Sonic Forces

Shadow of the Colossus on alun alkaen PlayStation 2:lle julkaistu seikkailu, joka on päivitetty PlayStation 4:lle vuonna 2018. Ajatuksena olisi palauttaa tarinan sankarin rakas nainen takaisin manan majoilta kukistamalla lukuisia kerrostalon kokoisia kolosseja. Mystiikkaa ja hienovaraista kerrontaa tarjoava nimike sai arvostelussamme kosolti kehuja (klik).

Sonic Forcesissa päästään luomaan oma eläinhahmo, jonka muodossa päästään juoksemaan, pomppimaan ja tuhoamaan vihulaisia. Nimike ei saanut suorastaan kehuja arviossamme (klik), jossa mainitaan muun muassa suunnitteluvirheet ja tahmeat kontrollit. Oli miten oli, on peli on omalla tavallaan ajankohtainen, sillä Sonicin tähdittämä filmi saapuu elokuvateattereihin tänä perjantaina.

Pelien kimppuun päästään päivämäärällä 3.3. Siihen asti tarjolla on helmikuun kattaus, joka tuo pelattavaksi jollain laskutavalla jopa viisi peliä.

Kommentit

Shadow of the Colossus on kyllä alunperin PS2:lle julkaistu.

Kah, typoiltu tuo. Kiitosta!

Eikö shadow colloseus ollut PS3 plus peli joskus?

Juu, oli kyllä aikoinaan. Ei konsolisukupolvea ilman kolosseja.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi