PlayStation Studios on uusi tuotemerkki kaikille Sony Interactive Entertainmentin Worldwide Studios -peleille.

Sony on kehittänyt uuden sateenvarjobrändin yhdistääkseen ensimmäisen osapuolen PlayStation-nimikkeet. PlayStation Studios -tuotemerkki julkaistaan ​​PlayStation 5:n rinnalla. Ainoastaan SIE:n Worldwide Studios -organisaation kehittämät ja hallinnoimat pelit saavat käyttää uutta tuotemerkkiä. Brändäys koskee myös PlayStation 4 -pelejä sekä muilla alustoilla tulevaisuudessa julkaistavia nimikkeitä.

Logon lisäksi PlayStation on luonut uuden pelien käynnistyksessä pyörivän avausvideon. Videota tähdittävät tutut hahmot peleistä Horizon: Zero Dawn, Uncharted, God of War, LittleBigPlanet, Ratchet & Clank ja The Last of Us. Trailerista tullaan julkaisemaan useita erilaisia versioita, ja PlayStation Studios -logo painetaan muun muassa tuotepakkauksiin sekä pelilevyihin.

Sony sai Marvelmaisen avausvideon inspiraation peleistä itsestään. "Olemme kaikki valtavia Marvel-faneja. Yhdessä kaikkien aikojen suurimmista peleistämme on Marvel-hahmo Spider-Man. Mutta tässä kyse on todella siitä, että teemme jotain erityistä peleillemme ja teollisuudellemme", kertoo Sony Interactive Entertainmentin pomo ja globaalin markkinoinnin johtaja Eric Lempel.

Lempel toteaa studiolta tulleiden nimikkeiden olleen viimeisen vuosikymmenen aikana vahvempia kuin koskaan. PlayStation Studios -tuotemerkin tavoite on synnyttää mielikuva odotettavissa olevasta innovatiivisesta, vahvasta ja syvästä pelikokemuksesta.

Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios (SIE Worldwide Studios) on syyskuussa 2005 perustettu Sony Interactive Entertainmentin omistamien pelikehittäjien ryhmä. Ryhmään kuuluvat muun muassa Media Molecule, Naughty Dog, Santa Monica Studio, Sucker Punch Productions, Bend Studio, Guerrilla Games ja Insomniac Games.

Kommentit

Kuten TT-2k asian hyvin ilmaisi "tuon 17 sekunnin aikana ehtii PS5 lataamaan pelin moneen kertaan". :D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi