Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Ninety-Nine Nights

Kuvia:
Uutiset pelistä:


99 yössäkin on värinsä
(11.8.2006)


Pala 99 yöstä Xbox Liven kauppapaikalla
(28.7.2006)


E3 2006: Mahtipontinen mediakooste
(13.5.2006)


Uusia kuvia Xbox 360:n Ninety-Nine Nightsista
(7.12.2005)


Xbox 360:n Japanin toivot myöhässä
(16.11.2005)


Kiinnostus Xbox 360:tä kohtaan kasvaa Japanissa
(24.9.2005)


TGS 2005: Uusi Ninety-Nine Nights -video
(20.9.2005)


Videoita ja kuvia Xbox 360 -peleistä
(13.5.2005)


99 yötä uudelle Xboxille?
(12.5.2005)

Virallinen tiedote:

Kuuluisan pelikehittäjän Tetsuya Mizuguchin (Q Entertainment) ja johtavan korealaisen kehittäjäyrityksen Phantagramin yhteistyön tuloksena saapuu vain Xbox 360:lle™ julkaistava eeppinen fantasiatoimintapeli Ninety-Nine Nights™.

Valon ja pimeyden välisessä taistelussa "salaperäisen voimakiven" tuhoutumisen jälkeen syntyy uusi maailmanjärjestys. Sotureiden kohtalona on taistella jossakin mielikuvituksen tuolla puolen samalla, kun mahtavaa draaman ja tunteiden täyttämää tarinaa kerrotaan useasta näkökulmasta.

Phantagramin Sang Youn Leen ja Henry Leen luovien voimien eloon tuoma Ninety-Nine Nights aloittaa hedelmällisen yhteistyön Phantagramin ja Q Entertainmentin välillä. Se yhdistää suuret taistelut ja riemastuttavan toiminnan, jotka kuvataan dramaattisella teräväpiirtografiikalla. Lopputuloksena on huipputason viihdekokemus.

  • Massiivista taistelua ja verraton tekoäly:Ninety-Nine Nights sisältää taistelua ennennäkemättömällä tasolla. Se hyödyntää Xbox 360:n kehittynyttä laitteistoa ja tekniikkaa: ruudulla voi olla satoja taistelijoita samaan aikaan, joten pelaajien on johdettava armeijoitaan tarkasti ja taidokkaasti – vastassa ovat jatkuvasti oppivat virtuaalivastustajat.Jokainen ruudulla näkyvä hahmo on uhka, sillä vastustajat reagoivat ja hyökkäävät oma-aloitteisesti ja koettelevat parhaidenkin pelaajien taitoja ja kestävyyttä.

  • Mahtava ase-, taikavoima- ja loitsuvalikoima:Pelaajat voivat hyödyntää yli sadan eri aseen ja taistelutyylin valikoimaa – puhumattakaan uskomattomasta määrästä taikaominaisuuksia ja loitsuja. Jokaisella pelattavalla hahmolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, sillä pelaajien on valittava oikea yhdistelmä taikaa ja voimaa voittaakseen vihollisensa.

  • Täyteläinen tarina ja ennennäkemätön monipuolisuus:Tarjolla on useita pelattavia hahmoja, ja jokaisella on oma juonensa, joka lopulta yhdistyy varsinaiseen tarinaan. Pelaajat uppoutuvat moniulotteiseen fantasiamaailmaan, jossa lukemattomat ainutlaatuiset hahmot vaikuttavat tarinaa ohjaavaan juoneen.

Kommentit

Tänkin pläjäytyksen vois melki ostaa ihan puhtaasti siitä nappien hakkauksen ilosta. Muuten peli ei kovin suurta vaikutusta ole tehnyt.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi