Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Vuonna 2000 perustettu KonsoliFIN.net on KonsoliFIN ry:n ylläpitämä videopeliaiheinen uutis- ja ajankohtaissivusto sekä keskustelufoorumi. Toiminta on vapaaehtoista eikä siitä makseta palkkaa. Yhdistys voi maksaa sivuston ylläpitäjille pelilaitteita, pelejä tai matkoja uutistoiminnan, arvostelujen ja muun sisällöntuotannon mahdollistamiseksi. Toiminta rahoitetaan sivustolla näytettävillä mainoksilla.

KonsoliFIN-sivuston sisällöstä vastaavat päätoimittajat, joiden nimet ja vastuualueet on esitelty Toimitus-sivulla. Päätoimittajat huolehtivat oman vastuualueensa toimintaedellytyksistä mm. rekrytoimalla ja valmentamalla uusia toimittajia. Lisätietoa siitä, miten voit itse päästä tuottamaan sisältöä Suomen suosituimmalle harrastajavoimin pyöritettävälle videopelisivustolle löydät rekrytointisivultamme.

KonsoliFIN haluaa edistää suomalaisen videopeliharrastuksen ja -yhteisön kasvamista ja kehittymistä. Tämän teemme toimittamalla asiallista, ajantasaista ja luotettavaa videopeliuutisointia, tuottamalla hyvin kirjoitettuja ja kirjoittajansa näköisiä arvosteluja, artikkeleita ja muuta tekstisisältöä, julkaisemalla kiinnostavaa audio- ja videosisältöä sekä tarjoamalla Suomen aktiivisimman ja energisimmän videopelikeskustelupalstan. Pelaajilta pelaajille, pelaajien parhaaksi, ilman kaupallisia riippuvuuksia.

Yhteystiedot

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@konsolifin.net

Vastaava päätoimittaja
Jyri Jokinen

KonsoliFIN.netin foorumin päämoderaattori
Tuomas Tonteri

Päätoimittaja - arvostelut ja artikkelit
Petri Leskinen

Päätoimittaja - uutiset
Jaakko Herranen

Yhdistykseen liittyvät asiat
Jyri Jokinen

Kirjaudu kommentoidaksesi