Päätoimittajat

Jyri Jokinen

Jyri liittyi KonsoliFINin toimitukseen vuonna 2005. Alkuun hän toimi lähinnä arvostelijana, pukaten ulos satunnaisen artikkelin ja huikeat kolme uutista. Vuonna 2011 Jyri oli yhdessä Paavin ja Tontsan kanssa käynnistämässä KonsoliFIN Podcastia, jota hän isännöikin reilun sadan jakson ajan. Nyt Jyri on sivuston vastaava päätoimittaja, ja koodailee uutta toiminnallisuutta minkä viitsii.

Siviilissä Jyri harrastaa TV:n katselua, salibandya ja matkustelua niin paljon kuin aikaa ja rahaa riittää. Lisäksi hän aikoo saada MBA-paperit syksyllä 2016.

TT-2k

Tuomas Tonteri

Tämä mies ei juuri oikeaa nimeään käytä, mutta kaikki tuntevat hänet Tontsana tai TT-2k:na. KonsoliFINin ylläpitoon Tontsa liittyi vuonna 2007, ja erinäisten vaiheiden kautta on päätynyt foorumin päämoderaattoriksi. Siviilissä Tontsa on keskiluokkainen keravalainen insinööri ja kahden lapsen isä. Tontsa kertoo itsestään mielellään lisää, mutta ketään ei kiinnosta. 

Petri Leskinen

Petri "P33RO" Leskinen matkusti vuonna 2012 Gamescom-messuille Kölniin, eksyi yleisöksi KonsoliFIN Podcastin nauhoituksiin ja huijasi itsensä sisään sivuston ylläpitoon. Alkuaikojen uutiskirjoittelu on salakavalasti vaihtunut arvostelu- ja podcast-puuhasteluun. Peliharrastukselta syö aikaa työ, perhe ja rakkaus Valioliigaan #COYS

Uutistoimituksen päätoimittaja Jaakko Herranen

Jaakko Herranen

Jaakko "JaakkimO" Herranen liittyi KonsoliFINin riveihin vuoden 2013 alkupuolella tarkoituksenaan vahvistaa miehistövajeessa rypevää uutistoimitusta. Tasaisen uutisvirran myötä mies kohosi nopeasti KonsoliFINin uutistoimituksen johtoportaaseen saakka. Vierailuja on tehty myös Podcast-jäsenistöön ja arvostelupuolelle. KonsoliFIN-ajan kohokohtana mainittakoon reissu Saksan Gamescom-messuille vuonna 2014.

Herrasen pelihistoria ulottuu aina 80-luvun loppuun saakka, kun kotiin marssi Segan 8-bittinen superkonsoli Master System Alex Kidd -tasoloikintoineen. Tätä nykyä hyllystä löytyy uusien konsoleiden lisäksi varsin mittava retrokokoelma. Suurimmaksi pelisaavutukseksi on kohonnut Mike Tysonin suvereeni päihittäminen miehen nimeä kantavassa Punch-Out -pelissä.

Xbox Live: JaakkimO    PSN: Jaakkimous    Nintendo Network: Jaakkimous

Miia Lyyra

Miia "Lyrtsi " Lyyra liittyi KonsoliFINin miehistöön alkuvuodesta 2015. Suomen Ateenasta eli Jyväskylästä kotoisin oleva 26-vuotias naikkonen rakastaa pelaamista ja musiikkia. Harrastuksena Lyrtsi keräilee pelejä, konsoleita, musiikkia ja postimerkkejä. Tällä hetkellä pienestä kaksiosta löytyy 23 konsolia, joiden parissa hän tuusailee millon mitäkin. 

Gamertag: lyrtsi02   PSN: middie-    Nintendo Network ID: lyrtsi

Toimitus

Leo Kannisto

Leo "ULVI" Kannisto liittyi ylläpitoon arvostelemaan PS2-pelejä eli kauan, kauan sitten. Nyt reilut kymmenen vuotta – pari konsolisukupolvea – myöhemmin vastuulla ovat myös oikoluku sekä tietenkin jokasyksyinen ja aina yhtä asiaton NHL-podcast.

Antti-Jussi Heikkilä

Antti-Jussi Heikkilä

Antti-Jussi "maagiset" Heikkilä liittyi ylläpidon riemukkaisiin riveihin vuonna 2010. Työtehtävät suuntautuivat aluksi foorumin siisteyhdestä huolehtimiseen valvojan pestin muodossa. Sittemmin toimenkuva on laajentunut, ja valvotaan liittyvät hommat ovat jääneet tämän takia taka-alalle. Viime vuosina suurimmat ponnistelut ovat kohdistuneet KonsoliFIN-podcastiin.

Esa Linna

Esa "Kastle" Linna liittyi KonsoliFINin ylläpitoon vuoden 2008 alussa. Ensikosketus digitaaliseen pelaamiseen alkoi yli 30 vuotta sitten. Aktiivipelaamiseen palasi innostus, kun Kastle näki valon Wiin myötä. KonsoliFINin uran hauskin hetki on ollut saada haastattelu Michael Pachterilta.

TUHOMURSU

Kasibittisellä alotettiin. Siis, sillä oikealla niistä. Pelaaminen on ollut mukana touhuissa joskus enemmän ja joskus vähemmän. Pelejä tulee tarkasteltua usein tuotannollisilta kantimilta, sitä kun tulee touhuttua grafiikan, musiikin ja kirjoittamisen parissa. Joskus sitä myös muistaa vuan naatiskella peleistä.

TOP 10 SPELIT:

1. Chrono Trigger

2. Final Fantasy VI

3. Final Fantasy Tactics

4. Dark Souls

5. Star Wars: The Knights of the Old Republic

6. Super Metroid

7. Final Fantasy XIV

8. Xenogears

9. Resident Evil 4

10. Deadly Premonition

 

TOP 10 LEFFAT

1. Project A

2. Fong Sai Yuk

3. Big Trouble in Little China

4. Blade Runner

5. The Fifth Element

6. Kaikki Akira Kurosawat

7. Sergio Leonen parhaat

8. Tango & Cash

9. Terminator II

10. Fear and Loathing in Las Vegas

 

TOP 10 SARJAT

1. Babylon 5

2. Twin Peaks

3. The Walking Dead

4. The X-Files (ekat neljä kautta)

5. Pushing Daisies

6. Battlestar Galactica (uus)

7. Alias

8. Sherlock Holmes (Jeremy Brettin versio)

9. Futurama

10. Supernatural (kaudesta 2 etiäppäin)

Juu, oli tässä listaa musiikistakin, mutta noissa puitteissa listat laatua "Top 1000 levyä evö".  Kirjoistakin saattaa jossain vaiheessa tulla kun aukaisen kirjahyllyn ovet ja muistan mikä on teh shiet.

Petri Kataja

Petri Kataja

I am error.

Tero Lepistö

Tero "TeRm0z" Lepistö on pyörinyt foorumilla vakituisesti vuodesta 2004. Vuoden 2010 tienoilla ylläpidon portit avautuivat aina yhtä kiitollisen moderointipestin kautta. Hiljalleen alkoi hivuttautuminen kohti arvostelupuolta, ja sittemmin enemmän tai vähemmän asiantuntevia artikkeleita onkin kerääntynyt jo sadan pahemmalle puolelle. Pelaaminen kuuluu edelleen tiiviisti elämään, vaikkakin kahden lapsen, yhden vaimon ja töiden puristuksessa rakkaalle harrastukselle uhrattu aika pienenee vääjäämättä. Virtuaalimaailmoiden lisäksi suhtautuu intohimoisesti automaailman ilmiöiden seuraamiseen ja yleiseen viisasteluun.

Harri Hartikainen aka harrihar

Harri Hartikainen

Harri liittyi KonsoliFINin uutistoimitukseen elokuussa 2013. Uutiskirjoittelun hiivuttua lähes unholaan hän on siirtynyt enempivähempi vastaamaan valtaosasta KonsoliFINin nimissä toteutetuista pelistriimeistä.

Harri ei edes yritä piiloutua mielikuvituksettoman nimimerkkinsä harrihar taakse.

Niklaksen profiili

Niklas Isberg

Niklas liittyi Konsolifinin kaartiin vuonna 2014 arvostelijana, mutta on ehtinyt puuhailemaan niiden lisäksi uutisia ja artikkeleita. Vääntelee myös grafiikkaa työkseen ja omaksi ilokseen. Vapaa-aika kuluu lukuisten harrastusten parissa, mutta laadukkaat televisiosarjat, huonot leffat sekä videopelit vievät eniten aikaa. Retropelit ovat lähellä sydäntä, vaikka yhtään retrokonetta ei löydykään talosta. Niklas haikailee menetettyä nuoruuttaan ja myytyä Sega Megadriveaan.

PSN & Steam: nSuperfly

A-P Kuutila

A-P "spyde" Kuutila hyppäsi KonsoliFINin kelkkaan alkuvuodesta 2015. Pelaaminen on kulkenut herran mukana niin kauan kuin muisti riittää. Pelien lisäksi aikaa syövät kirjoittaminen sekä musiikki.

Gamertag: spydeZ6

Severi Piensoho

Peleihin, elokuviin ja sarjoihin hurahtanut tyyppi. Olen lähivuosina siirtynyt pidemmistä tarinapeleistä multiplayerien pariin, mutta nyt taas on alkanut yksinpelihammasta kolottaa. Kirjoittelen lisäksi Painovirhe- ja Geekki-setit -sivustoille uutisia/arvosteluja ja pyöritän Soundcloudissa Geekki Podcast -podcastia. Eipä siinä, siteeraan lopuksi M3RQuRia: "Pelataan niitä pelejä!"

Yhteisösisällöntuottajat

Janne Kauppinen

Peliharrastaja, joka suhtautuu lajiin intohimoisesti ja haluaa jakaa kokemansa muille.

Mikko Määttä

Gaming enthusiast and speaker of his own mind.