Prey saa jatkoa ensi vuonna

Vuoden 2006 räiskintäsatoon kuulunut Prey saa jatkoa ensi vuonna. Bethesda Softworks julkaisee Human Head Studiosin kehittämän jatko-osan Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle.

Prey 2:n mainostetaan hyödyntävän huippumodernia teknologiaa id Softwarelta. Kyseessä ei kuitenkaan ole studion tuorein pelimoottori id Tech 5.

Human Head Studios oli myös alkuperäisen Preyn takana. Bethesda puolestaan hankki oikeudet pelisarjaan vuonna 2009 3D Realmsilta.

Tarkempia yksityiskohtia projektista paljastetaan vielä tällä viikolla.

Galleria: 

Kommentit

Ensimmäisessä osassa oli oma erikoinen fiiliksensä ja lähtöasetelmat olivat sinänsä erinomaiset - intiaanien voodoovoimilla ufoja turpaan. Ihan miellyttävä ja toimiva pelata, mutta auttamattomasti unohdettava.

Ehdottomasti tulee seurattua pelin kehitystä. Kunnon inkkariexploitaatiota niin erottuuppahan peli massasta!

Hylian: Gamereactorin kansi ei ole kovinkaan lupaava tuon suhteen http://www.gamereactor.se/media/94/gamereactor83_239491.jpg

Ensimmäinen osa oli loistava ja on tätä tullut odotettuakin siitä lähtien kun lähti huhut toisesta osasta liikkeelle.

Vaan tuo kansikuva nyt ei ainakaan lupaa hyvää(intiaaniswatrambo?)...

"Hieman" taidetaan peliä viedä uusille urille?

Hmm.. Ostin joskus ekan pelin boksille käytettynä, joten täytyy sitten varmaan pelata läpi ennen tätä. Ei hajuakaan tosin mistä peli kertoo..

Nooh, semmosta se on :)

Mitäköhän ihmettä tuolla geneerisellä kommandolla on tekemistä Preyn intiaaniuskontojen ja alienien kanssa? Just another sci-fi shooter tulossa ilmeisesti? Eiköhän nämä FPS:t ole jo aika nähty juttu tällä konsolisukupolvella :).

Noin tunti sitten en tiennyt mikä prey on mutta kun otin asiasta vähän selvää ja kokeilin Prey 1:en demoa niin NYT ON IHA PAKKO SAADA (ainkin ykkösosa)

Pawe: "Mitäköhän ihmettä tuolla geneerisellä kommandolla on tekemistä Preyn intiaaniuskontojen kanssa"

Preytä pelanneena ja intiaaniuskomuksiin tutustuneena ihmettelen mitä tekemistä Preyllä oli intiaaniuskomusten kanssa. :D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi