Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFIN Podcast 172: Meitä ei viedä jalat edellä

KonsoliFIN Podcast on kuollut, kauan eläköön KonsoliFIN Podcast!

Viisi vuotta sitten alkanut harjoittelu on ohi, ja harjoituskenttä tyhjennetään ennen purkamista. Wrecking Crew kokoontuu vielä kerran seremoniamestari Jyrin johdolla pohtimaan kaikkea kuultua ja koettua. Tuntojaan ovat purkamassa myös Antti-Jussi "maagiset" Heikkilä, TUHOMURSU ja Markus "Waluigi" Mesiä. Mutta kuten tapana on ollut, pihviin päästään käsiksi vasta kun salaatinomaiset MOPP ja uutiskeskustelu on hoideltu pois alta. Pelatuissa peleissä jauhetaan tulevasta Battlefieldistä sekä ajankohtaisesta No Man's Skysta, vähän vanhempaa valikoimaa edustaa kävelysimulaattori Firewatch.

Viimeisen jakson kunniaksi voidaan valottaa vähän maailmaa kulissien takaa. KonsoliFIN Podcastin "series bible", eli ohjeet osallistujille ja isännälle on tallennettu Google Docsiin, josta niitä voi käydä ihastelemassa: KonsoliFIN Podcast Survival Guide.

Käsikirjoituksiin vilkaistiin pariinkin otteeseen. Yksi hyvä esimerkki käsikirjoituksesta ja sen pohjalta syntyneestä jaksosta on vaikkapa Jyrin suosikki, Heavy Rain LTTP.

Käsikirjoitus => Jakso

Kiitos kuluneista vuosista. Jatketaan Tangentilla!

Kommentit

Fuuck! Kerrankin kelasin tulla kommentoimaan, et vihdoin uusi jakso jeejee ja sit se onkin viimeinen. :/

Kuuntelepas loppuun saakka hartaudella, siellä on ehkäpä sittenkin hyviä uutisia luvassa :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi