Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Illat pimenevät entisestään samalla, kun PlatinumGamesilla on kovat piipussa vain hetki ennen Bayonetta 3:n julkaisua ja Silent Hill palaa viimeinkin parrasvaloihin.

Tällä kertaa castilaiset keskustelevat Bayonettan äänenä tunnetun Hellena Taylorin aiheuttamasta kalabaliikista hänen itsensä ja PlatinumGamesin välillä. Näyttelijätär väitti taannoin Twitterissä japanilaisstudion tarjonneen ääninäyttelijäliiton minimiliksan ja piti sitä moraalittomana ottaen huomioon hahmon statuksen. Platinum vastasi syytöksiin kertomalla liksan olleen itse asiassa nelinkertainen, mutta Hellena tuomitsi vastalauseen valheena. Näyttelijätär myös kritisoi avoimesti kollegaansa Jennifer Halea roolin vastaanottamisesta.

Pääaiheena on ansaitusti Silent Hill, sillä sarja palaa pitkän hiljaiselon jälkeen kolmen pelin, yhden elokuvan sekä "livekokemuksen" voimin. Mutta pitääkö olla huolissaan vai voiko tästä oikeasti tulla pelisarjan renesanssi? Mitkä seikat puhuvat puolesta ja vastaan? Castilaiset analysoivat tilannetta juurta jaksain.

Mediakornerissa keskustellaan muun muassa Lontoon elokuvafestareista (Joonatan kävi paikan päällä), Unchartedista, The Dark Pictures Anthology: Little Hopesta sekä ihmetellään, että mitähän helvettiä Scornissa pitäisi tehdä.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan!

Tämä jakso on äänitetty 20.10.2022.

  • Alkubiisi: Casual
  • Väliaikabiisi: Erätauko theme
  • Loppubiisi: Old lion

Kaikki musat by: Tomi Ruuska

Kuuntele jakso Spotifystä!

Kysymyksiä voi lähettää:

Aikaleimat:

0:00:33 Intro
0:01:50 Hellena Taylor vs. PlatinumGames
0:23:10 Silent Hill palaa!

1:06:37 VÄLIAIKA, KAHVIA JA PULLAA

1:07:41 Mediakörner – katsotut/pelatut
1:43:50 Saittitärpit
1:49:45 Outro

Kirjaudu kommentoidaksesi