600 000 Wiitä ja 454 000 Zeldaa

Wiin Pohjois-Amerikan julkaisu on ollut sangen menestyksekäs, sillä ensimmäisen kahdeksan päivän aikana konsolia myytiin 600 000 kappaletta. Kysyntä on ollut selvästi tarjontaa suurempi.

"Olemme toimittaneet jälleenmyyjille laitteita monta kertaa sen määrän, jonka toinen yhtiö (Sony) kykeni toimittamaan julkaisuunsa samoihin aikoihin - ja myimme silti loppuun", hehkutti Amerikan Nintendon toimitusjohtaja Reggie Fils-Aime.

Peleistä selvästi suosituin on ollut luonnollisesti Zelda: Twilight Princess, jota kelpasi samana ajanjaksona yli 454 000 pelaajalle eli reilulle 75 prosentille konsolin hankkineista.

Galleria: 

Kommentit

NH-Paavi tehny iloisesta asiasta uutisen \o/

Inaf!

Pitää vain ihmetellä miksi ne 25% EIVÄT ostaneet Zeldaa...

Kyllä tollasia lukuja kandeekin hehkuttaa. Aika hienoo.
Ehkei noit Zeldoi ole kaikille...? Itse en ole Zeldoihin kajonnut sit A Link To The Past:n, eli 3d tseldat on jäänyt kokonaan kokematta.
Ehkä tota uusinta vois kattoo sitten joskus ens vuonna jos vaikka Wii:n ostais...

aika hyvän tuloksen ovat kyllä saaneet ja ehkä tuo zelda ei vain ole niillä 25% kiinnostuksen kohde vaan ostaneet jonkun wii play tai muita vastaavia moninpelejä?

kylläpäs sitä taas mollataan sonya :<

Huomaavinaan vittuilua Sonya kohtaan tuossa Reggien kommentissa? Äh, tuskinpa vain, kai tämä konsolisota tekee ihmisestä kuin ihmisestä vainoharhaisen... ;D

kyllähän Sonykin olisi myynyt vaikka 1 milj. konsolia julkaisussa jos niitä olisi saatu kauppaan sen verran,että enpä tiedä mitä outoa tuossa on kun kaikki julkasu konsolit myydään heti loppuun oli niitä sitten 500 000 tai 1 milj.

Tuure2: Niin jos ja jos. Aika tyhjän kanssa tuollaiset If-Then jutut.

Jos Suomi olisi päiväntasaajalla niin täällä olisi lämmintä ympäri vuoden, mutta kun ei ole.

Eikös niitä konsoleita pitänyt olla yli miljoona julkaisussa (vrt. Pelaajalehden lähteet)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi