Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tähtiportti-sarjan ja sen spinoffien loppumisesta on jo lähemmäs 13 vuotta, mutta sen maailma ei ole vielä unohtunut kaikkien mielestä.

Tästä tuoreimpana todisteena on Stargate: Timekeepers -peli, jonka ensimmäinen osa julkaistiin viime viikolla PC:lle. Kyseessä on tosiaikaista strategiaa ja seikkailua tarjoava tuotos. Toisin kuin televisiosarjassa, jonka tähtenä nähtiin ensimmäisellä kahdeksalla kaudella muun muassa Richard Dean Anderson, ei uudessa pelissä nähdä tuttuja näyttelijöitä.

"Stargate: Timekeepers on taktinen peli, jossa johdat spesialistitiimiä tarinavetoisessa kampanjassa, joka sisältää uuden tarinan, mikä sijoittuu Stargate SG-1 -universumiin", kertoo nimikkeen kuvaus Steam-palvelussa. "Hiivitytä vasta muodostettu tiimi vihollislinjojen taakse, käytä hahmojesi ainutlaatuisia taitoja, muodosta täydellinen suunnitelma ja voita Goa’uld-uhka."

Peli julkaistaan kahdessa osassa, joista ensimmäinen saatiin pelaajien ulottuville viime viikolla. Toinen puolisko julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Steam-arviot nimikkeelle ovat tällä haavaa vaihtelevia, joten tuotos ei ole saanut osakseen pelkkiä kehuja. Pelistä on ladattavissa myös demo. Katso traileri pelistä alta.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi