Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Pelejä julkaistaan joskus yllättäen pelaajien ulottuville. Tätä kutsutaan englanniksi nimellä shadowdrop. Nyt on yksi uusi PlayStation 5 -peli on kuitenkin julkaistu niin salakavalasti, että edes pelintekijät eivät olleet tietoisia asiasta.

Aiemmin PC:llä ja Meta Questilla pelattavana ollut Ultrawings 2 nimittäin julkaistiin PlayStation 5:lle muutama päivä sitten ilman pelinkehittäjien tietämystä.

"Ultrawings 2:n shadowdroppaaminen PSVR2:lle tänään ei ollut vuoden 2024 bingokortissamme", kommentoidaan Bit Planet Games -studiolta X-viestipalvelussa (entinen Twitter).

Nimikkeen piti alun alkaen ilmestyä PlayStation VR2:lla pelattavaksi viime vuoden lopulla, mutta tämä aikataulu ei pitänyt. Uutta julkaisuajankohtaa ei oltu julkistettu ja nyt moiselle ei olekaan enää tarvetta.

Kotaku-sivuston haastattelussa studiolta kerrotaan, että syytä Ultrawings 2:n julkaisulle ei ole tiedossa. "Emme tiedä mitä tapahtui. Se voi olla jotain, mitä teimme tai jätimme tekemättä. En vain tiedä (vielä). Sen sanon, että emme usko, että Sony julkaisi pelin vahingossa."

Oli miten oli, niin Ultrawings 2 -lentelypeli PlayStation VR 2:lle on nyt julkaistu. Ohessa tuotoksen PC-version traileri.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi