Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Aina ei automaattinen käännös vain yksinkertaisesti toimi.

Vai mitä sanotaan siitä, että Stroke the Dog -pelin nimi (suomeksi silitä koiraa) on kääntynyt muotoon Aivohalvaus koiralle? Ainakin äskettäisen Twitter-viestin kommenttien perusteella asia nostattaa joko ärsytystä tai huvitusta.

Erikoisesti nimetyn pelin nosti valokeilaan KonsoliFINin Tuomas Tonteri eilisessä Twitter-viestissään.

"Näin siinä käy, kun julkaisija ei halua maksaa oikeasta lokalisoinnista vaan tyytyy konekäännökseen. Jo pelkästä nimestä saa ikävät vibat, eikä tuo tuotekuvaus suoranaisesti paranna tilannetta", Tuomas kirjoittaa.

Tuotekuvaus, johon viitataan, ei todella ole sitä selkeintä kieltä.

Koira, miehet (tai naiset) paras ystävä. Meillä kaikilla ei ole onni saada sellainen, mutta sen ei pitäisi tarkoittaa, että et saa lyödä sellaista milloin haluat.

Hanki todellinen elämä, mutta et todellakaan todellinen pentu etuhuoneessasi tai makuuhuoneessasi, kylpyhuoneessasi tai keittiössäsi, missä tahansa sinulla on televisio. Aivohalvaus sitä niin monta kertaa kuin haluat ja silitä sitä sitten lisää.

Rentoudu koiran kanssa.

Eikä tässä vielä kaikki. Aivohalvaus koiralle -peli ei suinkaan ole ainoa laatuaan, sillä PlayStation Storesta löytyvät myös muun muassa nimikkeet Aivohalvaus kissa ja Aivohalvaus siili. Myös näiden nimikkeiden kuvaukset ovat ontuvia, sillä esimerkiksi Aivohalvaus Siilin kuvailu kuuluu näin:

Siilit ovat söpöjä, se on varmaa, mutta ne ovat myös hieman piikkisiä.

Me kaikki haluamme lyödä yhtä, mutta todellisuudessa se saa sinut tuntemaan olosi hieman vaurioituneeksi, mutta täällä heidän piikkinsä ovat mukavia ja pehmeitä, no ei oikeastaan, ne satuttavat silti.

Ainakin voit kuitenkin käsitellä ei niin todellista kipua.

Silittäkää!

Tuomaksen twiitti on saanut tähän mennessä jo noin 1 200 tykkäystä.

Lisää aiheesta:

Kommentit

Life of Black Tiger tuntuu jopa ihan oikealta peliltä tämän rinnalla. Sony vajonnut kyllä laaduntarkkailussaan todella alas, kun tällaista shovelwarea pääsee taas vaihteeksi PS Storeen. Ei hyvää päivää.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi