Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Animal Crossing: New Horizonsissa päästiin uimaan ja sukeltamaan viime viikolla. Monille tämän ominaisuuden julkistus ei ollut yllätys, sillä pelin datasta pystyi jo useampia viikkoja sitten löytämään viittauksia pulikointiin. Koska tämä tieto paljastui oikeaksi, voisi olla mielenkiintoista katsoa mitä muuta olisi datan perusteella tulossa. Potentiaalisia spoilereita alla.

Tiedot ovat peräisin Twitteriin Ninji-nimimerkillä kirjoittelevalta pelaajalta, joka on ottanut tehtäväkseen tutkia pelin koodia. Alkuperäisen twiitit voi lukea tästä klikkaamalla.

Ninjin tulkitseman koodin perusteella saaren museo olisi saamassa kahvilan, kenties aiemmista peleistä tutun Brewster-kyyhkyhahmon pyörittämänä. Samainen puoti toisi mukanaan oman kategoriansa Gyroid-otuksille, joita edustaa tällä hetkellä ainoastaan rakennushankkeiden viereen ilmaantuva rahalahjoituksia odottava hahmo. Päästetäänkö pelaajat keräämään omia Gyroidejaan?

Kahvilan lisäksi viitteitä on myös muihin kauppoihin, joihin viitataan sanoilla puutarhanhoito, kiinteistöt ja galleria. Mitä nämä käytännössä tarkoittavat, jos yhtään mitään, selvinnee myöhemmin. Liikkeistä puheen ollen, myös Nook's Cranny -kaupalle sopii Ninjin tutkiman koodin perusteella odottaa kolmatta päivitystä aikanaan.

Vihannesten kasvattamisen makuun päästäneen myös jossain kohdin. Tarjolla olisi koodin perusteella tomaatteja, vehnää, sokeriruokoa, perunoita, porkkanoita ja kurpitsoja. Ninjin kertoman mukaan datasta voi löytää viittauksia vaateresepteihin sekä myös ruokaresepteihin, joihin kenties edellä mainittuja maan antimia voisi käyttää.

Ja lopuksi: erillinen seafood-niminen kategoria eri esineitä on myös mainittuna koodissa. Rannoilta kaiveltavat Manila clam -eliöt kuuluvat kuulemma tähän kastiin, mutta muusta sisällöstä ei ole vielä sen tarkemia tietoja.

Kunnes edellä mainitut asiat esitellään virallisesti, voi tietoja pitää huhupuheiden tasoisina tietoina. Ohessa vielä traileri viime perjantaina julkaistusta uintipäivityksestä. Itse pelistä voi haastella lisää keskustelualueen ketjussamme (klik).

Lue myös: Kävin rellestämässä maahantuojan saarella ja myin turnipseja useamman miljoonan edestä – kolmas kuukauteni Animal Crossing: New Horizonsissa oli tuottelias

Kirjaudu kommentoidaksesi