Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Apex Legends on saamassa kauan kaivatun lisäominaisuuden, kun alustasta riippumaton verkkopeli saapuu testiin ensi viikolla.

Apex Legends on toistaiseksi asettanut pelaajat visusti oman alustansa palvelimille, oli kyseessä sitten PC, Xbox One tai PlayStation 4. Kunhan uusi ristiinpeluuominaisuus todetaan toimivaksi, heitetään turhat rajoitukset kuitenkin romukoppaan ja kaikki pelaajat vapautetaan yhteisille taistelukentille.

Alustojen välinen ristiinpeluu on käytössä kaikilla oletuksena, joskin tokihan ominaisuuden voi ottaa myös pois päältä. Peliseuraa voi haeskella tasapuolisesti kaikilta eri koneilta, ja tiimiläisiä voi tämän jälkeen lisätä yhteiseen aulaan. Myös keskustelun tulisi toimia ilman nikotteluja kaikkien alustojen välillä.

Jopa PC- ja konsolijanttereiden väliset karkelot ovat mahdollisia. Mikäli samassa kaveriköörissä on edustajia niin ohjaimella kuin hiirellä ja näppikselläkin, heitetään ensiksi mainitut suosiolla PC-pelaajien kansoittamiin otteluihin. Vaikka Apex Legends -mahdollisuudet laajenevatkin ristiinpeluun myötä, ei alustojen välinen eteneminen ole kuitenkaan toistaiseksi näköpiirissä.

Samaisena päivänä käynnistyy lisäksi The Aftermarket Collection Event -tapahtuma, joka heittää pelaajat areenalle Flashpoint LTM -tuliluikun kera. Alati supistuvalta taistelutantereelta voi kuitenkin bongailla Flash Point Zone -alueita, jotka lisäävät sinne kirmaavan hahmon energiaa – tämä taas luo aivan uudenlaisia strategioita ringin keskelle pääsemiseksi.

Respawn Entertainmentin Apex Legends on saatavilla PC:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle. Ristiinpelaamisen testijakso rullaa lokakuun 6. päivästä aina 20. päivään saakka.

Lisää aiheesta:

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi