Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony tiedotti 14.5. toimittaneensa 4,5 miljoonaa PlayStation 5 -konsolia ensimmäisellä vuosineljänneksellä, eli 30.3. asti. PlayStation 5 -konsoleita on nyt myyty noin 59,3 miljoonaa kappaletta 19.11.2020 tapahtuneen julkaisun jälkeen.

Microsoft ei julkaise laitteidensa myyntilukuja, mutta se on kertonut laitemyyntien pudonneen jopa 31 prosenttia kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, uutisoi Videogameschronicle.

Vuoden 2023 loppuun mennessä PlayStation 5 -konsoleita oli myyty kaksinkertaisesti Xbox Series X/S -konsoleihin nähden, kertoo Grand Theft Auto -julkaisija ja Rockstar Gamesin tytäryhtiö Take-Two. Mikäli myyntien osalta tarkastellaan vain vuotta 2023, Sony myi PlayStation 5 -konsoleita lähes kolminkertaisesti kilpailijaansa nähden Ampere Analysis -tutkimusyrityksen tilastojen mukaan.

Microsoftin tulopuolta parantanee ainakin helmikuussa julkaistu tieto, jolloin Xboxin yksinoikeuspelejä kerrottiin tulevan myös PlayStation 5:lle. Näitä ovat Pentiment, Hi-Fi Rush, Sea of Thieves ja Grounded.

Mainituista etenkin Sea of Thieves on kiinnostanut ihmisiä, sillä se oli huhtikuun myydyin digitaalinen peli PlayStation 5:llä.

Kirjaudu kommentoidaksesi