Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Huhut Avowedin tekijätiimin vaihtumisesta voimistuvat, ensimmäinen kuva ilmeisesti julki.

Obsidianin tulevasta AAA-fantasiaropellus Avowedista on oltu hiljaa jo pitkä tovi. Ensimmäinen kiusoittelutraileri julkaistiin Xbox Games Showcasessa 2020 ja sen jälkeen ollaankin eletty radiohiljaisuudessa. Tiedossa on, että teos sijoittuu samaan universumiin Pillars of Eternity -pelien kanssa, ja että kyseessä tulee olemaan ensimmäisestä perspektiivistä kuvattu roolipeli.

Nyt Windows Centralin toimittaja Jez Corden on jakanut jonkin verran tietoa ja tuntojaan tulevasta pelistä Twitterissä. Cordenin mukaan ihmiset "tulevat varmastikin olemaan vaikuttuneita Avowedista" toistaen jo aiemmin kuultuja tietoja siitä, että tekijätiimiä on muutettu melkoisesti kehityksen edetessä. Tiimin jäsenten vaihtaminen on kuitenkin Cordenin mukaan ollut positiivinen juttu, ja sen tuloksena projekti on lähtenyt etenemään nopeammin ja visio on selkeytynyt. Peli tulee ainakin osittain sijoittumaan Eora-fantasiamaailman Living Landsiin, ja Pillarsin ja sen jatko-osan tavoin pelaajalla on käytössään loitsujen, jousien ja miekkojen lisäksi myös alkeellisimpia ampuma-aseita, kuten musketteja ja pistooleja.

Jez saattoi kuitenkin paljastaa Avowedista hieman enemmän, kuin oli tarkoitus! Twitterissä syntyneen keskustelun lomassa hän nimittäin linkkasi pelistä myös uuden kuvan. Kuva poistettiin hyvin nopeasti ja korvattiin sumennetulla versiolla, mutta vahinkohan oli jo housussa ja otos levisi nettiin. Kuva ei ole laadultaan kummoinen ja kyseessähän on tietysti teoksen pre-alpha-versio, mutta siitä on selvästi havaittavissa sama tyyli kuin muissa Obsidianin 2020-luvun teoksissa.

Obsidian ei ole itse kertonut Avowedista julkisesti mitään julkaisutrailerin jälkeen, eikä pelin ilmestymisajankohdasta ole minkäänlaista tietoa.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Pelit: 
Julkaisijat: 
Henkilö: 
Lähde: