BB-Johan sai säkkipojalta Pleikkarin!

Ilmeisesti Big Brother -sohvaistuskelussa on ollut jotain toimintaakin, kun Johan sai tehtäväradan voitosta palkinnoksi PlayStation 3 -pelikonsolin ja LittleBigPlanet-pelin.

Johan oli palkinnosta lähinnä hämillään ja televisioviihteen kliimaksi saavutettiin taas, kun mies päätti lähteä Jarmon kanssa tupakalle.

Huuto.netistä saattaa siis irrota BB-finaalin jälkeen PS3-LBP-paketti jouluksi edullisesti.

Galleria: 

Kommentit

Johan ne tuota peliä siellä ohjelmassakin pelailivat. En minä sitä katsonut, sattui vain osumaan silmään MTV3:n sivuilta uutinen!

Älä yritä, BUSTED! :p

Paljon nää viikkotehtävät maksaa?

Onko uutisesta havaittavissa lievää negatiivista asennoitumista BB-formaattia kohtaan?

Pyh. Oliver, jos et osaa kirjoittaa oikeaa uutista tapahtumasta, jätä se jonkun muun tehtäväksi.

Voi ei, BB valtaa jo Konsolifininkin. Uutiskynnys on jo matala täälläkin.

"televisioviihteen kliimaksi saavutettiin taas, kun mies päätti lähteä Jarmon kanssa tupakalle."

Havaitsenkohan tässä vähän sarkasmia :)

Voihan sanonko... tämä vitsaus on levinnyt tännekin :(

Spoilereihin tämmöiset, tämähän näkyy Subilla vasta tänään ;<

Siis niinku hei daa! Parasta viihdettä :D

Hah.. Don't Bother 2008 :D

Sarkasmi ei ole kuollut, Oliverille propsit oikealla atityydillä tehdystä BB-uutisesta!

BB FTW \o/.

Subi muuten mainostaa tuota LBP:ia aika isolla kädellä. Jokaseen väliin niitä (todella) ärsttäviä mukahauskoja mainoksia ja nyt vielä Big Brotheriin tuli säkkipoika kyläilemään. Nordisk Film päättäny pistää nappulata näin joulun alla palamaan.

Propsit myös SubTV:lle onnistuneesta mainoskampanjasta: Little Big Brother -mainos tavoitti tämän myötä epätodennäköisimmän ostajaehdokkaan (vaimoni) ja sai hänet vakuuttuneeksi yhteisöllisen tasoloikkimisen ihanuudesta. On tuosta exhippareiden ja tirkistelijöiden kohtauspaikasta siis jotain hyötyäkin!

tämähän on vallan lepposaa uutisointia, ja huumoria. älkää olko niin saatan*n tosikkoja!

Tästä huomaa että oliveri on vieläkin harmissaa chipan tippumisestä...

Mistä ihmeestä päättelit, että laite olisi tulossa myyntiin..

Jotenki tuntuu että BB:tä "vihataan", koska on coolia tehdä niin. Ja sehän on BB, hyi.

...kyllähän tuo hyvää viihdettä on ärsyttävien pellejen lähdettyä talosta.

...vieraileva säkkipojuki ihan veikeä heppu.

Heh, Johanilla on jo Xbox 360 kotonaan. Tai niin hän ohjelmassa sanoi. Pelaamista kuulemma muutenkin hieman harrastaa, joten tuskin sitä huuto.netissä näkyy...

aika läppä koko uutinen.Uskon et Johan ihan tuolla pelailee, sillä kertoi että omistaa jo X0360, ja tykkää pelailla pelejä. jos tuon uutisen ois pitäny olla jotenki hauska, niin eipä hirveemmin naurata!

No oli kyllä mauttomalla tyylillä kirjotettu uutinen, ellei tarkotus ollu sitte tuoda vaan henkilökohtasia patoutumia esille... tai mukailla valtavirtamielipiteitä. BB on viihdettä parhaimmillaan!

BB:tä vihataan sen takia että se edustaa televisiota alhaisimmillaan ja on kuvottavaa junttien palvontaa, joille uhrataan aikaa televisiossa ja mediassa aivan liikaa.

BB on maailman typerin ohjelma. Siellä ne aikuispissikset nolaa ittensä koko suomen nähden (tai ne nolifet, jotka ohjelmaa siis kattoo) ja ei mulla ainakaan oo negatiivinen asenne ohjelmaa kohtaan;)

/rant on

Itse jaksoin katsoa brittien Big Brotheria noin puoli tuotantokautta, pääosin sen takia että he tunkivat sinne oikeasti kiinnostavia henkilöitä sekä myös osasivat hoitaa leikkaamisen sekä kuvaamisen hyvin (ei turhaa lähetysajan venyttelyä, idioottimaista product placementtia sekä kuvaus jossa oikasti näkee mitä on tapahtumassa ilman että pitää koko ajan vaihella kamerakulmia). Suomen Big Brotheria en jaksanut katsoa kuin viisi minuuttia yksinkertaisesti amatöörimäiseltä tuntuneen toteutuksen takia. Se että siellä "kävi kuokkavieraita" oli kyllä sen verran paha aidan alitus että oksat pois.

Se että he oikeasti jaksoivat tehdä toisen tuotantokauden pisti ihemtyttämään. Onko suomessa oikeasti sen verran paljon idiootteja että tälläinen pökäle on kaupallisesti kannattavaa? Vai maksaako (m.m tässä uutisessa näkyvä) product placement suurimman osan budgeetista?

Jos keksivät tehdä tästä vielä kolmannen tuotantokauden taitaa itseltä mennä koko kanava boikottiin ja sen sijaan waretan kanavan kiinnostavat ohjelmat...

/rant off

Niin paljon kuin BB:tä inhoan, mainitsen kuitenkin sen verran, että ainahan Sony on ohjelmaa sponssannut, viime vuonna kun huudatettiin Singstaria ja sitä kökköä F1-peliä...

Muoks: ...joka on varmaan sen takia, kun ei XBOX tai Wii ole "trendikkäitä"...

"...joka on varmaan sen takia, kun ei XBOX tai Wii ole "trendikkäitä"..."

Eli Sonyn konsoli pääsee nyt Clas Ohlsonin ja muiden supertrendikkäiden BB-sponssien tasolle! :D

L_A_G eikös tää nyt oo jo neljäs tuotantokausi kun on meneillään:D

Haha kumma ku kaikki tätä vihaa eikä kato mut silti katsojaluvut on vaan noussu joka tuotantokausi.

"Johan ne tuota peliä siellä ohjelmassakin pelailivat. En minä sitä katsonut, sattui vain osumaan silmään MTV3:n sivuilta uutinen!"

Jep jep niin niin :)

"että ainahan Sony on ohjelmaa sponssannut, viime vuonna kun huudatettiin Singstaria ja sitä kökköä F1-peliä.."

Itse ainakin huomasin, että MTV3- ohjelmissa (visailuissa yms.) joissa voi voittaa jotakin on lähes aina Sonyn tuotteita. Sony sponssaa MTV3- ohjemia??

"Jos keksivät tehdä tästä vielä kolmannen tuotantokauden taitaa itseltä mennä koko kanava boikottiin ja sen sijaan waretan kanavan kiinnostavat ohjelmat..."

öö, eikös nyt päättyvä ollut kolmas. Ellei jo 4 kausi suomessa.

"öö, eikös nyt päättyvä ollut kolmas. Ellei jo 4 kausi suomessa.",

Neljäs kausi oli ja viides tuloo ensi vuonna.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi