Bethesdan hankala loppuvuosi saa jatkoa tietovuodon merkeissä.

Peliyhtiön tukisivuston toiminnassa huomattiin hiljattain vika, joka mahdollisti palveluun kirjautuneita käyttäjiä selaamaan omien tikettiensä lisäksi myös kaikkien muiden kuluttajien tukeen lähettämiä tikettejä. Kiusallisen tapauksesta tekee se, että ihmisten avaamat tiketit ovat sisältäneet vaihtelevissa määrin heidän henkilökohtaisia yhteystietojaan: sähköpostiosoitteita, kokonimiä, osoitteita ja muuta.

​​​​​​​

Vuodosta ehdittiin keskustella värikkäästi muun muassa yhtiön omilla keskustelupalstoilla, Twitterissä sekä Reddittissä, kunnes Bethesda lopulta ajoi tukipalvelun hetkellisesti alas pahoitellen tapahtunutta.

Bethesdan loppuvuosi on ollut vähintään mollivoittoinen: sen julkaisema Fallout 76 on saanut kollektiivisen täystyrmäyksen, uutisen kirjoitushetkellä pelin Metacritic-keskiarvo roikkuu alustasta riippuen 50 pisteen molemmin puolin ja sitä vastaan kerätään jopa ryhmäkannetta.

Nähtäväksi jää selviääkö Bethesda nyt tapahtuneesta tietovuodosta pelkällä imagokolhulla, vai onko luvassa kenties lisää draamaa uusien oikeustaisteluiden muodossa.

Kirjaudu kommentoidaksesi