Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Muutoksen tuulet puhaltaa Bethesdan pelistudiolla.

Taannoin julkistettu 7,5 miljardin kauppa Bethesdan ja Microsoftin välillä oli vasta alkusoittoa. Todd Howard kertoo Bethesdan verkkosivuilla, että uudet konsolit mahdollistavat isoimman remontin pelimoottoriin sitten The Elder Scrolls IV: Oblivionin. Tätä kyseistä pelimoottoria tulee käyttämään tuleva The Elder Scrolls VI, kuten myöskin Starfield, yhtiön ensimmäinen kokonaan uusi nimike 25 vuoteen.

Jättikaupan syntyminen tarkoittaa myös hyviä uutisia Xbox Game Pass -asiakkaille. Bethesda vahvisti tiedotteessaan, että yhtiön jo julkaistut pelit tulevat olemaan jatkossakin tärkeä osa palvelua. Lisäksi uudet nimikkeet tuodaan tulevaisuudessa Game Passiin heti julkaisupäivänä.

Ajallisiin, jo julkistettuihin PlayStation 5 -konsoliyksinoikeuksiin kauppa ei vaikuta. GhostWire: Tokyo ja DEATHLOOP tulevat edelleen ensin PlayStation 5:lle ja PC:lle, mutta yksinoikeuden pituudesta ei ole tietoa.

Phil Spencer kommentoi Bloombergille, että Microsoft kunnioittaa jo tehtyjä sopimuksia eikä miljardidiili ZeniMaxin kanssa vaikuta niihin, mutta muut pelit tulevat jatkossa tapauskohtaisesti Xboxin ulkopuolisille alustoille.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Henkilö: 

Pelikeskustelu