Yhdysvaltalainen pelistudio Boss Key Productions on lopettanut toimintansa, ilmoitti yhtiön toinen perustaja Cliff Bleszinski tänään tiedotteessaan.

Studion ensimmäinen teos oli viime vuoden elokuussa ilmestynyt luokkapohjainen verkkoräiskintä LawBreakers. Peli jäi kuitenkin heti alusta saakka kilpailijoidensa, kuten Blizzardin Overwatchin, jalkoihin.

Viime kuussa yhtiö yritti vielä nousta jaloilleen suursuositun battle royale -lajityypin turvin, mutta vaikka Steamin Early Accessiin hyvin keskeneräisenä julkaistu Radical Heights sai Bleszinskin sanoin "hyvän vastaanoton", oli se hänen mukaansa "liian vähän liian myöhään".

Bleszinski kertoi samalla, että Radical Heightsin palvelimet pidetään vielä toistaiseksi pystyssä.

Cliff Bleszinski tunnetaan parhaiten 20-vuotisesta urastaan Epic Gamesillä. Hänellä oli merkittävä rooli muun muassa Gears of War- ja Unreal-sarjojen kehitystyössä.

Tämänpäiväisessä tiedotteessaan Bleszinski kertoi jäävänsä lomalle, jonka aikana hän aikoo keskittyä perheeseensä ja pohtia tulevaisuuttaan.

"Videopelit tulevat aina olemaan osa minua, ja toivon, että jonain päivänä luon taas jotain uutta", kuvaili mies intohimoaan.

Bleszinski lopetti tiedotteen kiittämällä omia ja yhtiönsä tukijoita Boss Key Productionsin neljä vuotta kestäneen historian ajalta.

ladataan kommentteja...