Treyarch paljasti eilisiltana ensimmäiset yksityiskohdat Call of Duty: Black Ops 4 -räiskinnästään.

Kehittäjät vahvistivat jo pitkään ilmoilla pyörineet huhut, joiden mukaan peli ei ensimmäistä kertaa pääsarjan historiassa sisällä lainkaan yksinpelikampanjaa.

Puutetta pyritään paikkaamaan muun muassa battle royale -pelimuodolla, joka tarjoaa paljastustilaisuudessa kuultujen vakuuttelujen mukaan omaleimaisen version suursuositusta lajityypistä. Tarkemmat yksityiskohdat jäivät vielä pitkälti hämärän peittoon, mutta kehittäjien mukaan pelaajat voivat ainakin liikkua ajoneuvojen avustuksella niin maalla, merellä kuin ilmassa.

Mukana on tuttuun tapaan myös Zombies-yhteistyöpelimuoto, jossa neljä pelaajaa yhdistää voimansa epäkuolleita vastaan. Toiminta on jaettu kolmelle kartalle, jotka sijoittuvat gladiaattoriareenalle, vankilaan ja valtamerialukselle.

Kehittäjät kertoivat myös syventävänsä Black Ops 3:ssa debytoinutta specialist-järjestelmää. Jokaiselle moninpelihahmolle on varattu jonkinlainen yksinpelitehtävä, joka valottaa sotilaan taustatarinaa ja motiiveja sekä auttaa pelaajaa hyödyntämään taistelijan pelillisiä ominaisuuksia.

Call of Duty: Black Ops 4 julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle 12. lokakuuta. PC-versio on saatavilla vain Blizzardin Battle.net-palvelun kautta.

Kirjaudu kommentoidaksesi