Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Uutista päivitetty 12.6. kello 9:35: CharlieIntel raportoi X-palvelussa, että reiluun 300 gigatavuun on laskettu kuuluvaksi koko Call of Duty HQ -paketti Modern Warfareineen, Warzoneineen ja kaikkine Black Ops 6 -pelimuotoineen. Pelaajat voivat lisäksi tuttuun tapaan valita asentamansa pelitilat, jonka myötä paketin koko myös muuttuu käyttäjästä riippuen. Tämän lisäksi tekstuuristriimaus voi vielä pienentää vaatimusta jonkin verran. Lopputulemana siis Xbox Storessa ilmoitettu lukema ei ole missään mielessä kiveen hakattu saati lopullinen.

Alkuperäinen uutinen: Activision on kertonut yksityiskohtia tulevan Call of Duty: Black Ops 6:n tiimoilta.

1990-luvun alun kylmään sotaan sijoittuva Call of Duty: Black Ops 6 lohkaisee asennettuna muistia kepeät 309,85 gigatavua, kertoo Xbox Storen tuotesivu. Tämäkään ei välttämättä riitä, sillä mahdolliset laajennukset nappaavat luonnollisesti muistia vielä lisää ja vaatimus voi toki vaihdella hieman alustasta riippuen.

Black Ops 6:n koko on pyritty pitämään edes jotakuinkin inhimillisissä lukemissa teknisellä kikkailulla, minkä myötä peli lataa lennosta tekstuurisisältöä ruudulle. Tämä kaikissa pelimoodeissa – myös kampanjassa – käytössä oleva ominaisuus vaatii luonnollisesti jatkuvan verkkoyhteyden, eikä nimikettä voi siis lainkaan pelata ilman moista.

Heti ilmestyessään Game Passin valikoimiin lisättävän Call of Duty: Black Ops 6:n lukuisista eri versioista voi lukea lisätietoja Activisionin blogista, täältä. Eilen pidetyn Direct-lähetyksen puolestaan voi katsoa kokonaisuudessaan uutisen lopusta.

Call of Duty: Black Ops 6 julkaistaan lokakuun 25. päivä PC:lle sekä menneen että nykyisen generaation Xbox- ja PlayStation-konsoleille.

Kirjaudu kommentoidaksesi