Capcom: Mega Manin taru ei ole vielä lopussa

Mega Manin faneilla on ollut viime aikoina hyvin vähän juhlan aihetta. Sininen robotti viettää parhaillaan 25-vuotisjuhlavuottaan, mutta Capcom-pelistudio ei ole tuonut markkinoille mitään mobiilipeliä suurempaa viihdykettä. Aivan kaikki toivo ei ole kuitenkaan vielä mennyttä, sillä firman vanhempi varatoimitusjohtaja Christian Svensson lupailee hahmon vielä palaavan konsoleille.

Nintendo Powerin haastattelema Svensson vastaa kyselyihin Mega Manin tulevaisuudesta vakuutteluilla hahmon paluusta. "Voin varmuudella sanoa, että emme ole nähneet sinistä pommittajaa viimeistä kertaa koti- ja käsikonsoleilla, ja hyvällä lykyllä juhlimme vielä hänen 50-vuotispäiväänsä, sekä kaikkia niitä pelejä, joita pääsette pelaamaan seuraavan 25 vuoden kuluessa."

Samaan hengenvetoon Capcom-pomo ottaa esille toisen asian, joka sivuaa useampiakin Mega Man -tuotoksia. Svenssonin mukaan studiolla on ollut aiemmin tapana julkistaa pelejä, ennen kuin niiden julkaisu on ollut varmaa. Tämä on hänen sanojensa mukaan johtanut fanien syviin pettymyksiin, mutta ainakin nyt asiaan tulee muutos. "Toistaiseksi aion pysyä vaitonaisena kaikista yksityiskohdista."

Viime vuonna kirveestä sai kaksi sinisen robotin tähdittämää nimikettä: Mega Man Universe ja Mega Man Legends 3.

Galleria: 

Kommentit

Huikentahan olisi jos Mega Man pystyisi hyppämään Metroidia seuraten First Person. Nyt tietysti hardcore puritanistit näkevät punaista, mutta kuka väittää etteikö Metroid olisi ollut onnistunut siinä?

Toki tietenkin Capcomin tuntien se menisi vain pieleen...

"Huikentahan olisi jos Mega Man pystyisi hyppämään Metroidia seuraten First Person. Nyt tietysti hardcore puritanistit näkevät punaista, mutta kuka väittää etteikö Metroid olisi ollut onnistunut siinä?"

Mega Man Prime? Olisi mielenkiintoista nähdä kyllä tämä joskus. Tokkopa tämä ainakaan kauheasti huonompi olisi kuin Mega Man Legends... Toki sekin peli oli joidenkin mielestä ihan ok, mutta itselle ei kyllä maistunut sitten yhtään.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi