Resident Evil 2 Remake on lyönyt ilmestymisensä jälkeen jopa alkuperäisen Resident Evil 2:n myyntiluvuissa mitattuna, sillä uutuusversio on ylittänyt jo viiden miljoonan myydyn pelin rajan joulukuuhun mennessä. Hurjan suosion myötä joulukuun alussa vahvistettiin myös Resident Evil 3: Nemesiksen uusi tuleminen huhtikuussa 2020. Välissä olisi siis monta kuukautta tahkota esimerkiksi uutta lisäsisältöä, josta saatiin viitteitä löytyneen Easter eggin myötä.

Eurogamer uutisoi piilotetusta Steam-saavutuksesta, jota ei voinut nähdä normaalien saavutusten joukossa. Saavutuksen nimi on "Chasing Jill", "jahdataan Jilliä", jolla viitataan Jill Valentineen, Resident Evil -pelien keskeiseen päähahmoon. Resident Evil 2:n PlayStation 4 -version trophy-listaa katsellessa sinne on lisätty samanniminen lisäosio, jossa lukee suomennettuna "Lue kirje, jonka Jill on jättänyt jälkeensä". Jill on toinen pelattavista hahmoista alkuperäisessä Resident Evil 3: Nemesiksessä, joten saavutus voi hyvinkin olla linkki Resident Evil -uudisversioiden 2 ja 3 välillä.

Kirje ei ole vielä löydettävissä pelistä, mutta paljastuneen saavutuksen myötä voidaan odottaa lisäosaa Resident Evil 2 Remakeen ennen kolmannen RE-pelin uudisversiota.

Resident Evil 2 Remake on julkaistu Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle. KonsoliFIN antoi pelille arvostelussa täydet viisi tähteä.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: