CD Projekt Red paljasti roadmappiaan pitkälle tulevaisuuteen.

Puolalaisstudio paljasti jo aiemmin työstävänsä uutta The Witcher -peliä, nyt suunnitelmissa on kuuleman mukaan kokonainen trilogia – näistä ensimmäinen osa tottelee koodinimeä Polaris. AAA-mittakaavan roolipelitrilogian julkaisuajankohdasta ei luonnollisesti ole tällä haavaa mitään tietoa, mutta koko kolmikko on tarkoitus saada kauppoihin kuuden vuoden sisällä ensimmäisen ilmestymisestä.

Canis Majoris -nimellä kulkeva Noituri-peli puolestaan tarjoaa erillisen, Polaris-trilogiaan liittymättömän tarinan. Projektia työstää vielä nimettömäksi jäävä ulkoinen studio, joka kuitenkin koostuu ainakin osaksi Witcher-pelien parissa työskennelleistä kehittäjistä.

CD Projektin oma studio The Molasses Flood puolestaan työstää moninpeliin keskittyvää The Witcher: Sirius -projektia. Luvassa on kuitenkin myös yksin tahkottavia tehtäviä ja kokonainen kampanja.

Myös Cyberpunk 2077:n kerrottiin samassa hötäkässä saavan jatkoa Orion-koodinimellä kulkevan seikkailun muodossa. Pelin kerrotaan vievän Cyberpunk-franchisea eteenpäin, joskaan yksityiskohtia saati julkaisuaikaa ei tällekään projektille vielä kerrottu.

Kaiken aiemmin mainitun lisäksi suunnitelmissa on vielä kokonaan uusi peli, joka ei perustu The Witcher- saati Cyberpunk-lisensseihin. Hadar-koodinimellä kulkevan nimikkeen kehitystyön kerrotaan olevan vielä todella, todella varhaisessa vaiheessa.

Siinäpäs sitä asiaa kerrakseen, CD Projektin Twitter-tiedotteet voi lukea alta:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Julkaisijat: 
Lähde: 

Pelikeskustelu