505 Games on julkaissut jonkinlaisen selityksen, miksi vasta julkistettu Control Ultimate Edition on ainoa peliversio, joka saa ilmaisen seuraavan sukupolven päivityksen.

Uutinen mahdottomuudesta päivittää pelin muut versiot maksutta PlayStation 5:lle tai Xbox Series X:lle harmistutti fanit. 505 Games ja Remedy ovat nyt vastanneet negatiiviseen palautteeseen julkaisemalla tiedotteen asiasta.

"Vaikka minkä tahansa pelin tuominen seuraavan sukupolven alustoille on haastavaa, huomasimme nopeasti, että entistä vaikeampaa on päivittää nykyinen käyttäjäkuntamme seuraavaan sukupolveen täysin tasa-arvoisesti eri käyttöympäristöissä vuoden ikäisen pelimme kanssa", toteaa julkaisijan lausunto aavistuksen epämääräisesti.

Jokaisella pyrkimyksellä mahdollistaa päivittäminen kerrotaan olleen jonkinlainen este. 505 Gamesin mukaan ainakin yksi pelaajaryhmä olisi jouduttu jättämään päivityksen ulkopuolelle erinäisistä syistä.

"Tähän päivään mennessä emme voi tarjota päivitystä kaikille, ja yhden ryhmän jättäminen ulkopuolelle tuntuu epäoikeudenmukaiselta."

Control Ultimate Edition julkistettiin – ainoa versio joka päivittyy ilmaiseksi PS5:lle ja Xbox Series X:lle

► Control on Vuoden 2019 kotimainen peli: Suomen pelialan parhaimmisto palkittiin The Finnish Game Awards -gaalassa

Kirjaudu kommentoidaksesi