Crysis PlayStation 3:lle?

Far Cry -peleillään maineeseen singahtanut Crytek etsii rekrytointisivuillaan PlayStation 3 -ohjelmoijaa, jonka vastuualueisiin kuuluu muun muassa pelikoodin kääntämisen eri osa-alueet, sekä PS3:sta kaikki tehot esiin tuovien ratkaisujen luominen.

Huhumyllyssä povaillaankin ensi syksyksi PC:lle julkaistavan Crysis-räiskinnän kääntyvän Sonyn konsolille.

(kuva PC-versiosta)

Galleria: 

Kommentit

Hienoa, jos näin on! Sekin on jo hienoa, että crytek jotain kehittää PS3:lle. Kyllä tuon soisi tulevan PS3:lle ja XO:lle, vaikka vähän pc-versiota graafisesti heikommassa muodossa. Ei huvita yhden pelin takia konetta päivittää jälleen kerran!

Voipi olla, että julkaisijana toimivalla Electronic Artsilla on näppinsä pelissä.
Melko varmasti peli tosiaan kääntyy myös X360:lle.

Voi kun tekisivät sen käännöksen kunnolla..ja tekisivät ensin ps3:lle, kuten on ehdotettu paremman lopputuloksen saamiseksi (factor 5)

Eikös tämä ole aika wanha..

Luckyman: "Eikös tämä ole aika wanha.."

Heh, juu... Näköjään jo viime elokuussa olen itsekin uutisoinut asiasta.

Jaahas ja Oliverille pitänee sitten katsoa dementialääkitys kuntoon?

Joo mielenkiintosta kyl nähdä et miten saavat tän tehosyöpön DX10 pelin pyöriin tällä 'vanhalla' raudalla (kyllä, tarkoitan PS3:a ja XO:ta) :D

Mielenkiintoinen lause tuolla CryENGINE 2.0:n selostuksessa (joka on siis Crysisin käyttämä engine):

"Next Generation Real-Time Renderer: Our renderer provides seamless support for both indoor and outdoor environments on DirectX9 and 10, as well as support for next generation consoles such as the Xbox360 and PS3 (under development)."

Tuosta voisi tosiaan päätellä, että XO:lle peli olisi myös tulossa.

http://www.crytek.com/technology/index.php?sx=eng2

Pakkohan noiden on tuo konsoleillekin julkaista, ei tarpeeksi monella yksinkertaisesti ole tuollaista Nasa PC:tä saatika Vistaa että ne pelin valmistus kustannukset kattaisivat.

Tuskin saisivat siitä MULTIMEDIAKESKUS -versiosta yhtä kovaa kuin PC-versiosta.

Hieno juttu. Sonyn raudalla tämä on hyvinkin mahdollista.

Pakkohan noiden on tuo konsoleillekin julkaista, ei tarpeeksi monella yksinkertaisesti ole tuollaista Nasa PC:tä saatika Vistaa että ne pelin valmistus kustannukset kattaisivat.

peli ei vaadi vistaa toimiakseen

"Joo mielenkiintosta kyl nähdä et miten saavat tän tehosyöpön DX10 pelin pyöriin tällä 'vanhalla' raudalla (kyllä, tarkoitan PS3:a ja XO:ta)"

XO tukee joitakin DX10 ominaisuuksia mutta ei kokonaan

Tää taitaa olla taas samanlainen "käännnös" kuin Far Cry aikoinaan. Eihän se ollu sama peli lähellekkään mitä se aito PC versio oli. Konsoli versiostahan tehtiin vaan armoton putki juoksu ja vapaata reittiä karsittiin rankalla kädellä. Taitaa tulla joku oma versio tästä konsoleille. Ei taida nimittäin noihin rammi määriin mahtua toi Crysiksen laajuinen peli ilman, että karsitaan hieman pelimaailman laajuutta. Puuceellakin tekee tiukkaa ja parilla gigalla.

Tuskin taitaa tulla, taitavat vain haluta saada käännettyä pelimoottorin jota voi myydä muille kuten unreal 3 engine kanssa on tehty.

"peli ei vaadi vistaa toimiakseen"

Jaa eli tästä ratkaisusta on päätetty luopua, no nyt se vaatii enää Nasa Pc:n

Toivottavasti ei tule x0:lle koska sillon sitä ei tehtäisi kunnolla ps3:lle koska ps3 on tehokkaampi ja sitä ei jakseta tietenkään tehä x0:lle huonompia grafiikoita.
Tosin jostain luin että toi crysis toimisi vähän vanhemmilla koneilla,pistää graffat sit vaikka nii paskalle kunhan vaa toimii ;)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi