Deus Ex ja PS3:n Final Fantasy XIV myöhästyvät

Square Enix ilmoittaa siirtävänsä Deus Ex: Human Revolutionin julkaisun tammi-maaliskuulta huhtikuussa alkavalle uudelle tilivuodelleen. PS3:lle, Xbox 360:lle ja PC:lle kehitteillä olevan pelin uutta julkaisuajankohtaa ei määritelty vielä tarkemmin.

Samalla päätettiin jo aikaisemmin maaliskuulle myöhästyneen Final Fantasy XIV Onlinen PS3-version siirtämisestä jonnekin tulevaisuuteen. PC-versio pelistä ilmestyi heikolla menestyksellä syyskuussa.

Square Enix kertoi aikaisemmin tänä vuonna ilmestyneiden peliensä kärsineen heikoista arvosteluista ja huonoista myynneistä, joten nyt halutaan keskittyä tulevien pelien korkeaan laatuun. Odotettujen pelien siirto myöhemmäksi johti kuitenkin siihen, että Square Enix joutui laskemaan maaliskuussa päättyvän kuluvan tilivuotensa tulosennustetta peräti 90 prosenttia.

Galleria: 

Kommentit

Harmi.
Deus Ex on omalla odotuslistalla ehdoton ykkönen.
Noh, parempi että viimeistelevät kunnolla kun pukkaavat kiireellä markkinoille.
Hyvää kannattaa odottaa ja näinpäinpois...

Uusi Deus Ex on itselläkin sen verta korkealla odotuslistalla, että hiokoot vaikka kuinka kunhan lopputulos on timangia. Onhan tässä muutakin pelattavaa sitä odotellessa, mutta auta armias jos menevät julkaisemaan jonkun keskinkertaisen tuherruksen. Luotto Squeenixiin ei ole kovin korkealla, mutta onhan noita laatupelejä ennenkin tehty julkaisijan tasosta riippumatta.

Eipä tosiaan ole firman peleissä ollut hurraamista viime aikoina joten toivoa sopii että onnistuvat. Molemmat pelit ois ainakin periaatteessa ostoslistalle meneviä.

"PC-versio pelistä ilmestyi heikolla menestyksellä syyskuussa."

"Heikolla menestyksellä" on aikamoista vähättelyä, peli on täysin rikki kaikin puolin ja siitä syystä PC-versio on käsittääkseni free to play tällä hetkellä siihen asti että saavat pelin edes jotenkuten kuosiin. Ei siis liene mikään ihme että PS3-versiokin viivästyy :-P

"Uusi Deus Ex on itselläkin sen verta korkealla odotuslistalla, että hiokoot vaikka kuinka kunhan lopputulos on timangia. Onhan tässä muutakin pelattavaa sitä odotellessa, mutta auta armias jos menevät julkaisemaan jonkun keskinkertaisen tuherruksen. Luotto Squeenixiin ei ole kovin korkealla, mutta onhan noita laatupelejä ennenkin tehty julkaisijan tasosta riippumatta."
AAMEN! Itsekin odotan kauhulla/innolla, mitä sieltä tulee. Toiveet on korkealla, ja ainakin itseäni lämmittää se, että itse pelin tekevät kanadalaiset ja vain välivideot tulevat Japanialasta. Itsellä on odotus kova Jumalaista kohtaan. Olen tässä jo pidemmän aikaa aprikoinut pitäisikö se Invisible War ottaa Steamista imutukseen... saisi pahinta nälkää pois, varsinkin kun tuo julkkari siirtyi.

Mieluummin kannattaisi sitä ekaa vaan pelata, toi Invisible War ei muistaakseni ollut kovinkaan hyvä. Voin toki muistaa väärinkin kun tuosta on vuosia aikaa kun sitä viimeksi pelasin :-p

Minusta kummassakin Deus Exissä on vahvuutensa ja heikkoutensa, joten kumpaa vaan kannattaa pelata... ...jos pitää syvällisistä pelimekaniikoista eikä välitä grafiikan karuudesta, niin kannattaa tutustua ekaan Deus Exiin, mutta jos pitää enempi actionista ja hyvästä tarinankerronnasta/tunnelmasta, niin silloin kannattaa kääntyä Invisible Warin suuntaan.

Mutta itse topicciin, paska juttu, että meni siirtymään, koska peli on ollut odotuslistallani jo kauan aikaa kärjessä, mutta kuten muutkin tuossa sanoi, niin toivon mukaan saavat viilattua pelin sitten priimakuntoon ennen julkkaria:)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi