Disney Infinity -sarjan lopettaminen sulkee myös studion

Avalanche Softwaren ja Disney Interactive Studiosin kehittämän ja julkaiseman Disney Infinity -sarjan tuotanto lopetetaan. Disney ilmoitti viime yönä Suomen aikaan, että päätöksen johdosta sulkeutuu myös Avalanche Software studion ovet.

Pelisarjan kehittäminen on kärsinyt huonosta kasvusta ja kohonneista tuotantokustannuksista. Yhtiön talousraportin mukaan tappiota on tuotettu 147 miljoonan dollarin edestä.

Disney Infinityt yhdistävät pelaamisen ja lelut. Sarjan ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 2013. Seikkailemassa ehdittiin käydä muun muassa Pirates of the Caribbeanin ja Star Warsin maisemissa. Viimeiseksi julkaistuksi osaksi jäi Disney Infinity 3.0, joka näki päivänvalon elokuussa 2015.

Kommentit

Hämmentävää kun on päässyt todistamaan pelin vetovoiman lapsipelaajien keskuudessa.

Itsellekkin tämä upposi enemmän kuin kilpailevat tuotokset kuten Skylandersit. Aiheeltaan olivat ehkä parempia kuin muut. Myös aikuisille sopivia.

Hämmentävää. Periaatteessa Skylandersin jälkeen vastustin Amiiboja sekä Disneyn vastineita ihan maapallon suojeluksellisista syistä. Mutta poika kasvoi ulos Skylandersin maailmasta ja 3v tyttö olisi justiinsa ollut täysin Frozen hulluna Infinityn vietävissä.

Ihan oikeasti aloin lämmetä uuden sarjan hamstraamiselle sillä tyttöjenkin on oikeus pelata itsensä näköisiä pelejä ja Frozen kuorrute (haloo, onko Lego hereillä?) olisi ollut niin hyvä täysosuma, että isän sydän olisi sulanut sen edessä. Eipä tarvitse tätä pohtia seuraavana jouluna.

But money talks. Pelin mekaniikka ja laatu eivät nähtävästi vedonneet isompaan yleisöön, joten hyvä idea kuihtui kokoon. Lego Dimensions todennäköisesti seuraa perässä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi