Dragon Age 2 ja Yakuza 4 demoina PS3:n Storeen

Tällä viikolla PS3:n Storen demovalikoimaan tulivat Dragon Age 2 ja Yakuza 4, jotka molemmat on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Nuoremmallekin väelle soveltuu puolestaan LEGO Star Wars III: The Clone Wars, josta siitäkin ilmestyi kokeiluversio.

Päivitys klo 21.00: LEGO Star Wars III ei tullutkaan vielä Suomen Storeen. Mikäli käytössä on esim USA- tai Brittitunnus, voi demon käydä hakemassa niiden Storesta, jos et malta odottaa sen saapumista Suomeen.

Tuntumaa voi ottaa myös Alien Breed: Descent, TNT Racers ja The Undergarden latauspeleihin, jotka voi päivittää täysversioiksi 8,95-9,95 eurolla. PSonen klassikoista tuli tarjolle legendaarinen Twisted Metal, jonka saa PS3:lle ja PSP:lle 4,95 eurolla.

Killzone 3 sai heti tuoreeltaan Retro Map Packin, josta pyydetään 4,95 euroa. Fallout: New Vegasin Dead Money -lisuke vapautui X360-yksinoikeudesta ja on nyt ladattavissa PS3:lle 9,95 eurolla. Need for Speed: Hot Pursuitin Armed and Dangerous Pack tuo verkkopeliin uusia pelimuotoja 6,95 eurolla.

ModNation Racersiin löytyy Papercut-hahmo ja -kart 1,75 eurolla ja EyePet Moveen ilmainen tyylipaketti. Marvel Superhero Squad: The Infinity Gauntlet laajenee 2,45 euron The Thanos Throwdown -paketilla.

Rock Band 3:ssa jammaillaan Bob Marleyn ja Pat Benatarin biisien voimin. DJ Hero 2 sai vielä Pendulumin miksauspaketin ja Def Jam Rapstar muun muassa Commonin ja Lloyd Banksin raidat.

Tuttuun tapaan löytyy myös liuta uusia avatareja, teemoja, taustakuvia, videoita yms.

Galleria: 

Kommentit

Jaa, se Fallout-lisäri ei tosiaan ollutkaan muuta kuin ajallinen yksinoikeus. Hyvä juttu.

Ja tuo Killzonen lisäri on yllättävän halpa. Enpä tilaakkaan mitään parikymppiä kalliimpaa Collector's Editionia, kun voin vain ostaa sen tavallisen version halvemmalla ja sit maksaa vitosen, että saan Storesta tuon lisärin. :)

Execta: Loput New Vegas -lisärit tulevatkin sitten kaikille alustoille (PS3, X360, PC) samaan aikaan, eli ajastettu yksinoikeus koski vain tätä Dead Moneya.

Lego Star Wars näyttää olevan saatavilla vain tietyissä maissa ja Suomi ei näihin lukeudu.

"Lego Star Wars näyttää olevan saatavilla vain tietyissä maissa ja Suomi ei näihin lukeudu."

Jenkkikauppa onneksi pelasti. Sinne ei tosin kannattaisi mennä - alkaa itkettää eurokaupan valikoiman suppeus.

Todella hyvä toi Yakuza 4 demo. Pääsi testaamaan uusia hahmoja ja ne oli hienoja. Oli tunne samanlainen, kuin silloin ekaa kertaa pääsi pelaamaan Yakuza 2:sta (mistä alotin tämän pelisarjan pelaamisen). Demon koko oli 600 megaa.

Fps on huonontunut 3:sta, mutta uskon että olisi tämä nelonen muuten parempi kuin kolmonen.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi