Dragon Quest Heroes II

Dragon Quest Heroes saa jatkoa - roimasti pelikuvaa julki

Dragon Quest Heroesin on kerrottu saavan jatkoa, vahvistaa julkaisija Square Enix sarjalle pyhitetyssä live-lähetyksessä.

Suosittuun JRPG-sarjaan pohjautuvan spin-off-mätkinnän toinen osa, Dragon Quest Heroes II: The Twin Kings and the Prophecy’s End, ei jatka numerostaan huolimatta edeltäjänsä tarinaa vaan tarjoaa koettavaksi täysin uudet pelialueet ja sankarit. PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle sekä PS Vitalle saapuvan jatko-osan on kerrottu tuovan monia uudistuksia, joista merkittävimpänä lisänä peli tarjoaa mahdollisuuden suorittaa tarinapuolen tehtäviä enintään neljän pelaajan yhteistyötilassa. Lisäksi peli on varustettu Cross-Play- ja Cross-Save -ominaisuuksilla, minkä ansiosta eri alustoille kerralla ostettu peli noudattaa myös samoja tallennuksia kaikilla Sonyn kolmella laitteella.

Julkistuksen ohessa Square Enix on laittanut ilmoille pelin debyyttitrailerin, minkä lisäksi mukana on löydettävissä kaksi ääninäyttelijästä kuvattua haastattelua, varsinaista pelikuvaa sisältäviä videoita kuin myös lukuisia ruutukaappauksia. Uudesta osasta vastaa myös ensimmäisen Dragon Quest Heroesin kanssa työskennellyt Dynasty Warriors -kehittäjä Omega Force.

Dragon Quest Heroes II: The Twin Kings and the Prophecy’s Endin on toistaiseksi vahvistettu ilmestyvän vain kotimaassaan Japanissa, jossa se nähdään 27. toukokuuta. Debyyttiosasta tehdyn arvostelun voi lukaista täältä.

 

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi