Pokémon Swordin ja Pokémon Shieldin tuottaja Junichi Masuda kertoi lisätietoa tulevista taskuhirviöseikkailuista Nintendon Treehouse Live -tapahtumassa. Tärkeänä puheenaiheena oli aiemmin julkistetun Pokémon Home -sovelluksen toimivuus tulevan taskuhirviöpelin kanssa.

Monnien kotisovelluksen käyttötarkoituksena on antaa Pokémon GO -pelaajille mahdollisuus siirtää keräämänsä olennot Pokémon Sword- ja Pokémon Shield -peleihin. Masuda kuitenkin kertoi Treehouse Live -lähetyksessä, ettei kaikkia örkkejä voi tuoda uusimpiin sarjan jatkoihin.

"Aiemmin oli mahdollista siirtää kaikki kerätyt olennot esimerkiksi Pokémon Sun- ja Pokémon Moon -peleihin Pokemon Bankin kautta vaikkei samaiset örkit olisi uuden alueen Pokédexiin merkittynä", Miekka ja kilpi -nimikkeiden tuottaja kertoi.

"Siirtyessämme tehokkaammalle laitteelle, voimme tehdä pokémoneista paljon eloisampia kuin ennen oli mahdollista - ja koska sarjassa on tällä hetkellä yli kahdeksansataa olentoa harkitsimme tarkkaan mitkä niistä valitsimme uudelle alueelle niin, että taistelutkin pysyvät tasapainossa ja ettei fanien tarvitsisi odottaa pitkään uuden pääsarjan nimikkeen valmistumista", Masuda selitti.

Striimilähetyksessä varmistettiin kuitenkin, että kaikki Shiny-versiot taskuhirviöistä ovat siirrettävissä Sword- ja Shield-seikkailuihin, jos nämä olennot löytyvät upouuden Galar-alueen Pokédexistä.

Alta voi katsoa peräti puolen tunnin edestä pelikuvaa ja haastatteluja Pokémon Sword- ja Pokémon Shield -peleistä, jotka julkaistaan Nintendo Switchille 15. marraskuuta.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Juttusarja: E3 2019

<< Edellinen: Nyt on tämäkin selvillä: Watch Dogs: Legionissa ei ole varsinaisia koiria
 
Alustat: 
Lähde: