Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Ness, Ninten ja kumppanit ovat täällä taas, sillä EarthBound- ja EarthBound Beginnings -pelit ovat saapuneet Nintendo Switch Online -palveluun.

Pelien saapuminen Switchille julkistettiin viime yön Nintendo Direct -presentaatiossa. Julkistusta saatteli myös pelisarjan kehittäneen Shigesato Itoin video, jossa hän kertoo iloisesti hypähdellen ja tuulettaen olevansa innoissaan nimikkeiden saapumisesta konsolille. Kyseisen videon voi katsoa alempaa.

EarthBound on Super Nintendolle vuonna 1994 julkaistu roolipeli. Retromuistelo-artikkelimme (klik) kuvaa tuotosta näin: "EarthBound ei ole roolipeli sieltä perinteisemmästä päästä. Tarjolla ei ollut miekkoja ja taikajuomia, vaan pesäpallomailoja sekä kolajuomaa. Vastaan ei asettunut velhoja ja ritareita, vaan villiintyneitä takseja, bensapumppuja, myyriä sekä hippejä."

EarthBound Beginnings sen sijaan on 8-bittiselle Nintendolle vuonna 1989 julkaistu roolipeli, joka saapui virallisesti länsimaihin vasta 2015. Japanissa pelisarja tunnetaan nimellä Mother, minkä lisäksi EarthBound Beginnings on japanilaispelaajille tuttu kyseisellä nimellä.

Kirjaudu kommentoidaksesi