Epic Games Mediatonic

Epic Games on Fall Guys -kehittäjän uusi omistaja

Epic Games on ilmoittanut ostaneensa Tonic Games Groupin, Fall Guys: Ultimate Knockout -kehittäjä Mediatonicin emoyhtiön.

Epic Games kertoo lausunnossaan, ettei Fall Guys tule muuttumaan, ja yhtiö aikoo jatkaa pelin tukemista kaikilla alustoilla.

"Tonic Games Groupissa sanomme usein, että 'jokainen ansaitsee pelin, joka tuntuu kuin se olisi tehty heille.' Epicin kanssa tuntuu, että olemme löytäneet meille tehdyn kodin. He jakavat tavoitteemme rakentaa ja tukea pelejä, joilla on positiivinen vaikutus, voimaannuttavat muita ja kestävät aikaa, emmekä voisi olla innostuneempia yhdistämään voimamme heidän tiiminsä kanssa", Tonic Games Groupin toimitusjohtaja Dave Bailey sanoo lausunnossa.

"Ei ole mikään salaisuus, että Epic panostaa metaversumin kehittämiseen ja Tonic Games jakaa tämän tavoitteen. Epicin työskennellessä tämän virtuaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi tarvitsemme suuria luovia kykyjä, jotka osaavat rakentaa tehokkaita pelejä, sisältöä ja kokemuksia", Epic Gamesin toimitusjohtaja Tim Sweeney lisää.

Kirjaudu kommentoidaksesi