Monster Games -pelistudio (Excite Truck) on työskennellyt viimeisen kahden vuoden ajan erittäin salaisen Wii-pelin parissa.

- Prosessi on niin salainen, että kehittäjien täytyy tummentaa näyttönsä, kun vesipulloja tuova lähetti pistäytyy toimistossa, eräs kehittäjistä avautuu Locally Grown -sivuston julkaisemassa haastattelussa.

Salainen nimike on lähes valmis, mutta Nintendo on ennenkin pitänyt pelejään medialta pimennossa aina julkaisupäivän ilmoittamiseen asti.

Päivitys 1.12.: Eräät lähteet kertoivat kehittäjän omasta blogista, mutta kyseessä oli lähdelinkkiinkin vaihdettu Locally Grown -verkkosivuston haastattelu.

Galleria: 

Kommentit

F-Zero! 8 )

Hienoja uutisia. Monster Gamesin aikaisemmat projektit ovat kuitenkin olleet "maanläheisempiä" kuin F-Zero, vaikka aika hurjia ilmastuntteja Excite Truckissa onkin. Mitä mahtaa olla tulossa? Nintendo kyllä panttaa projektejaan viimeiseen asti, ei olisi ihme jos tässä olisi jo alkuvuoden julkaisu kyseessä uutisen perusteella...

Erittäinen salainen peli = Excite Truck 2?

Ja on Monster games saanut yhden hyvän pelin aikaiseksi: 1998 - Viper Racing (PC). Muu tuotanto onkin sitten ollut aika tuskaista kamaa.

Ja tietenkin "Yasumi Matsunon salainen projekti" ja "Konamin salainen roolipeli". Salaiset pelit ovat parhaita!

Salaiset pelit ovat siitä hyviä, että niiden paskuus säilyy mysteerinä viimeiseen asti.

Excite Truck oli kyllä niin lupaavaa kamaa että tältä voi jo odottaa paljon.

Excite Truck oli itselleni ehdottomasti Wiin alkutaipaleen parhaimmistoa, joten täälläkin suuria odotuksia tätä kohtaan. Niinkin tylsä "mysteeri" kuin Excite Truck 2 kunnon moninpeli/verkkopeli-ominaisuuksilla olisi jo nannaa, mutta veikkaan että jotain uutta sieltä on tulossa.

F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero F-Zero

Ajopeli sieltä kumminkin tulee, se on varma.

Jospa sieltä tulisi vähän enemmän hiottu Excite Truck 2. Alkuperäisessä Excite Truckissa oli potentiaalia, mutta loppujen lopuksi peli oli melko vaisu.

F-Zeroa täältäkin huudetaan, F-Zero!

Nämä "huippusalaiset projektit" ovat hypetyskeinoina niin puhkikuluneita, että ihme että joku jaksaa vielä yrittää...

Kyllä tästä kunnia kuuluu innokkaille pelaajille, jotka saivat kaivettua esiin tällaisen tiedon. Nintendo itsehän yrittää pitää suurimman osan projekteistaan salassa ennen kuin muutama kuukausi ennen julkaisua, mutta lipsahduksia sattuu. Mieleen muistuu "Advance Wars DS 2" vuoden 2007 E3-messuilla, joka lopulta julkistettiin vasta kolmisen kuukautta myöhemmin ja sitten julkaistiin siitä kolmen kuukauden päästä. Useimmin Nintendon salaisuudet pysyvät: esim. Warioland Shakesta ja Rhythm Heaven Goldista ei tiedetty mitään ennen kuin kuukausi ennen julkaisua.

Uutistekstiä siteeraten:
"Prosessi on niin salainen, että kehittäjien täytyy tummentaa näyttönsä, kun vesipulloja tuova lähetti pistäytyy toimistossa, eräs kehittäjistä avautuu blogissaan"

Pieni käännösvirhe kielten ja eri lähteiden välillä - kyseessä ei itse asiassa ollut lainkaan pelinkehittäjän oma sivusto eikä tarkkaan ottaen edes blogi vaan itsenäisen paikallislehden verkkosivusto.

Täältähän tuo löytyykin:
http://locallygrownnorthfield.org/post/6017/

Nyt sitten vain uutinen remonttiin...

"This story has now been pinged/linked to hundreds of times by misc. video gaming sites."

Suosiota piisaa :)

Kiitoos Xbugs ja Mahewcoro, korjattu siis.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi