Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Final Fantasy VII Remake saa viimein jatkoa. Final Fantasy VII Rebirth on trilogiaksi varmistuneen kokonaisuuden keskimmäinen osa, joka ilmestyy PlayStation 5 -konsolille vuoden 2023 joulumarkkinoille.

Pelin ohjaaja, Naoki Hamaguchi, kertoi pelin sisällöstä tarkemmin julkistustilaisuudessa, jossa juhlittiin seitsemännen osan 25-vuotista taivalta.

"Rebirthin tuotanto on täydessä vauhdissa. Siitä ei kuitenkaan tule vain yksi osa tätä sarjaa. Tiimimme työstää sitä samalla intohimolla ja omistautumisella, jota tarvittiin alkuperäisen Final Fantasyn luomiseen."

"Kolme vuotta voi tuntua pitkältä ajalta odottaa seuraavaa osaa", pelin tuottaja Yoshinori Kitase lisää. "Mutta haluamme varmistaa, että pelaajat saavat käsiinsä vain parhaimman kokemuksen ja vakuutamme, että tuotanto etenee ällistyttävällä vauhdilla tämän kokoisen tuotannon kohdalla".

Sarjan fanit eivät kuitenkaan jää tyhjin käsin, Kitase lupaa. Täksi jouluksi julkaistaan kulttisuosiota nauttiva Crisis Core – Final Fantasy VII – Reunion. Kyseessä on remasteroitu versio aikanaan vain PSP-konsolille julkaistusta esiosasta, joka kertoo Cloudin ensimmäisistä koitoksista SOLDIER-järjestön riveissä. Päivityksestä nähtiin pelikuvalla varustettu traileri. Kaikessa hiljaisuudessa päivitettyä seikkailua voi pelata PlayStation 5 -, PlayStation 4 -,Xbox Series X|S -, Xbox One -, ja Nintendo Switch -konsoleilla sekä PC:llä.

Lopuksi Square Enix paljasti Final Fantasy VII Remake Intergraden saapuvan viimein myös Steam-palveluun täydellä Steam Deck tuella. Steam-version julkaisu on jo tänään, kesäkuun 17. päivä 29% alennuksella juhlapäivän kunniaksi.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Henkilö: 
Lähde: