Fortniten tanssi-emotet ovat jo kolmatta kertaa lyhyen ajan sisään tulilinjalla. Populaarimediasta lainattujen tanssiliikkeiden keksijät tai popularisoijat ovat näet viemässä Fortnitea ja se kehittäjää lakitupaan.

Uusin harmistunut henkilö on Backpack Kid -nimellä tutuksi tullut teini, joka popularisoi flossaustanssin. TMZ-sivustolle puhunut 16-vuotias kertoo hänen äitinsä ja managerinsa uskovan pelin käyttävän häntä hyväkseen. Hän ei itse lakiasioihin puutu, vaan jättää ne sivuston mukaan "aikuisten hoidettavaksi".

Aiemmin tällä viikolla kuultiin myös näyttelijä Alfonse Ribeiron lakiaikeista. Mies on tuttu Will Smithin tähdittämästä Bel-Airin Prinssi -sarjasta, jossa hän esitti päähahmon Carlton-serkkua. Hahmon nimikkotanssi Carlton Dance on nähty sellaisenaan Fortnitessa nimellä Fresh. Ribeiro on parasta aikaa hankkimassa tekijänoikeuksia kyseisiin tanssimuuveihin.

Näiden kahden tapauksen lisäksi uutisoimme aiemmin räppäri 2 Millyn lakiukaaseista liittyen pelin Swipe It -tanssiin. Kaikkia kolmea henkilöä edustaa sama lakifirma.

Internetin salapoliisit ovat huomauttaneet, että sekä Backpack Kidin että 2 Millyn tanssit eivät ole heidän omia keksintöjään. 2 Milly on myöntänyt vanhemmalla Youtube-klipillä oppineensa liikkeet toiselta taholta, kun taas flossausta on nähty videoilla myös ennen Backpack Kidin suosiota.

Ohessa Carlton Dance sekä televisiosarjassa että Fornitessa.

Kirjaudu kommentoidaksesi