Forza 4 kauppoihin ensi syksynä

Microsoft paljasti Video Game Awardsissa Forza Motorsport 4:n. Peli julkaistaan Xbox 360:lle ensi syksynä. Tuoreen trailerin voi käydä katsomassa täältä.

Turn 10 Studios tuottanee peliin sisältöä yhdessä brittiläisen Top Gear -autoiluohjelman kanssa, sillä tahot ilmoittivat yhteistyösopimuksesta aikaisemmin syksyllä.

Galleria: 

Kommentit

Onhan tätäkin ilmoitusta vähän odoteltu. Nyt kun boksille tulisi vielä sopuhintainen rattisetti tai tuki G25/27 setille. Sopuhintaisella tarkoitan siis DFGT ruoria(100e). Toivotaan kuitenkin tuota G25/27 tukea(turhaa taitaa olla).

Hmm.. Tulookohan tästä semmonen 'Better With Kinect' peli. Tuo yksi auton availukohtaus vaikutti juurikin siltä mitä demosivat E3:lla. Rallipätkiä? Hiekkapätkiä? Vesilätäköitä? Kyllä kiitos..

Juu. Turha on unelmoida uusista rateista. Johtuu noista MS:n umpi-idioottimaisista lisenssisysteemeistä.
Mad Catsinkin uutuus oli aivan hirveä ja kaiken päälle sadistisen kallis, joten raskaasti modatulla Force Fx:llä mennään.

Itse peliin vain parempi fysiikkamallinnus ja apupyörät pois, sekä uusien muovipulkkien sijaan wanhoja klassikoita se 100 kpl lisää, niin avot!
GT5 on paras ajosimu, mutta Forza paras KILPA-ajosimu konsoleille.

Top Gear -yhteistyö kuulostaa kyllä lupaavalta. Gt5:ltäkin odotin sen osalta paljon, mutta aika vähäiseksi tuo lopulta jäi, joten toivottavasti Forza onnistuu tässä paremmin.

Jos vaan Microsoft tulisi järkiinsä ja Xboxille saisi jostain kunnollisen ratin, niin tässä saattaisi hyvinkin olla peli, jonka takia boxin voisi uudelleen hankkia.

Kyllähän tuo MS:n oma ratti on ihan pätevä, jos pystyy elämään pelkillä viiksivaihteilla ja ilman kytkinpoljinta.

Vaihtoehdot ei tosiaan olisi pahitteeksi.

Forza 4:ää odottelen minäkin kovasti ja tuon lyhyen traileripätkän perusteella mukana on ihan oikeita uudistuksia ja lisäyksiä.

Spineshank Logitech saisi rattinsa toimimaan XO:lla jos suostuisivat ostamaan MS:n lisenssin. Harmillisen typerää toimintaa Logitechilta kun pienempikin yritys on valmis tuollaisen lisenssin ostamaan. Fanatecin ratit on ihan ok, mutta eihän kaikilla sellaisiin ole varaa.

Tuki vain Forza 3:n DLC-autoille, niin palvelisi faneja oikein urakalla.

Weldomite: Todella fiksu kilpailuasenne, kun kilpailija menee juuri tuolla saralla ohi tuhatta sataa. Voisi vielä ymmärtää, jos MS itse valmistaisi jotain, mutta ei. Tosin MS:n oma vempula oli niin surkea tekele hintaisekseen, että ei juuri jää ikävä. Nimim. kaksi omistanut.

Eikä Mad Cats ole maksanut juuri mitään tuosta lisenssistä, sillä kyseessä on ei-forceton malli. Nimenomaan tuosta force-rajapinnasta yhtiöt joutuisi maksamaan aivan poskettomia hintoja. Tästä oli aikanaan Logitechin aluepäällikön kanssa juttua ja esim. G25, joka ei edes ilman ratin firmispäivitystä toimisi boxissa, vaikka itse boxi tukisikin sitä, maksaisi 2/3 enemmän, mikäli firma haluaisi normaalin voiton. Turha huudella että Logitech tässä se pihtari olisi siis.

Logitechin Force FX, joka vain tärinän kautta emuloi force-efectejä, oli jopa parempi ja puolet halvempi kuin mikkihiirin oma forceratti, mutta sekin jostain syystä katosi markkinoilta.

Tuossa suhteessa MS pissii lahjakkaasti omiin muroihinsa, sillä matriaalia, joka huutaisi kunnollista rattia on Boxille enemmän kuin Plösölle. Ison kiitoksen Boxi-kuskit saavat antaa Turn10:n porukalle, joka niska-perse otteella repi sopimuksen MS:n ja Fanatechin kanssa, että saatiin edes yksi hyvä ratti. Tuokin tosin rampautettiin emoyhtiön puolesta sillä, että Fanatech saa valmistaa vain rajoitetun määrän noita ratteja vuosittain. On huomannut siitä, että edes valmistajalta kyseisiä kieputtimia ei saa ostettua. Pari kertaa käyttänyt pitkät ajat noiden metsästykseen ja jättänyt väliin, kun kaikkialta tarjotaan vain ei-oota.

Eli Weldomite. Jos joku tässä typerä on niin MS. Logitech tekisi vaikka mitä boxille, jos saisivat jotain voittoakin tuotteistaan.

Leber80: Aivan varmasti ovat kaikki Forza 3 DLC-autot mukana, jos sitä tarkoitit.

Tosin varmaan kilpailijan tavoin Standard-malleina ja ostettavissa tuurille kerran vuodessa käytettyjen kaupasta ;)

Silti jos vakavasti puhutaan, niin Turn 10 on saanut aikaan noin about 100 DLC-autoa vuodessa. Kokonaismäärä on siis about 500. Vuosi eteenpäin, niin lukumäärän voi olettaa nousevan vielä sadalla, etenkin kun Forza 3 dlc-paketteja ei varmaan enää ylihuomisen jälkeen tule, joten resursseja voi(huomaa voi) jäädä lisää uuteen. Kuitenkin voisin arvioida paketin sisältävän noi 600 autoa ja päällekkäisyyksiä on ollut huomattavasti vähemmän kuin kilpailijassaan, joten ensi syksynä kisat vasta todenteolla alkaakin.

Jos moninpelissä jatketaan samaa linjaa, niin hyllyyn jää.

PGR vitosta silti enemmin odotellessa...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi