E3 peruuntui, mutta tilalle tulee muun muassa virtuaalinen Future Games Show.

Pelisivusto GamesRadarin takana oleva yritys Future Publishing kokoaa yhteen Future Games Show -esityksen. Lähetys esitetään suorana kesäkuussa, peruuntuneen E3-viikon aikana.

Future Games Show'ssa nähdään vuoden 2020 mielenkiintoisimmat konsoli-, mobiili- ja suoratoisto-pelit yhtenä isona esittelynä. Katse on myös tulevassa, sillä uuden sukupolven konsolien julkaisu häämöttää jo horisontissa. Ohjelma sisältää yksinoikeusjulkaisuja, syväluotauksia peleihin ja kehittäjien haastatteluja. Lähetys tulee olemaan noin tunnin kestävä sukellus eksklusiivisiin trailereihin ja pelialan uutisiin. Esittely kattaa niin indie-pelejä kuin AAA-nimikkeitäkin. Ohjelman lisäksi GamesRadar julkaisee artikkeleita samoista aiheista.

Future Games Show'n ohjelmaa mainostetaan koko Futuren verkostossa, mukaan lukien Official PlayStation Magazine, PC Gamer, TechRadar, T3, Tom's Guide ja monet muut. Verkoston kattavuus on noin 150 miljoonaa käyttäjää.

PlayStation 5- ja Xbox Series X -uutisia malttamattomana odottelevat voivat osallistua myös virtuaaliseen Summer of Gaming -tapahtumaan. IGN-sivuston isännöimä digitaalinen esitys järjestetään niin ikään kesäkuussa, E3:n jättämän aukon täyttämiseksi.

Future Games Show järjestetään kesäkuussa 2020, ja se on katseltavissa usealla alustalla; esimerkiksi YouTubessa, Twitchissä sekä Twitterissä.

Kirjaudu kommentoidaksesi