Tyypillisen E3:n sijasta IGN tekee virtuaalista yhteistyötä suurten pelitalojen kanssa.

Summer of Gaming -virtuaalitapahtuma sisältää pelaamista koskevia ilmoituksia, kehittäjien etähaastatteluja, esityksiä, esikatseluja, käytännön demoja, reaktioita ja paljon muuta.

IGN lupailee uusimpia suuria uutisia ja vaikutelmia tulevista peleistä sekä seuraavan sukupolven konsolilaitteista. Tämä saattaa merkitä isoja paljastuksia niin PlayStation 5:stä kuin Xbox Series X:stä.

IGN tekee yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa Summer of Gaming -tapahtuman puitteissa. Mukana ovat muun muassa 2K, Square Enix, SEGA, Bandai Namco, Amazon, Google Stadia, Twitter, Devolver Digital ja THQ Nordic. On turvallista olettaa, että kumppaneilta tullaan saamaan tietoa myös tulevan konsolisukupolven nimikkeistä.

E3:n peruuntumisen vuoksi tullaan näkemään monia virtuaalisia pelialan esityksiä. Muun muassa GamesRadarin julkaisijan Future Games Show järjestetään myös kesäkuussa.

Summer of Gaming starttaa kesäkuun alussa. Live-ohjelmaan pääsee osallistumaan yli kahdellakymmenellä alustalla, kuten PC, mobiili, Twitter, Facebook, Instagram, Mixer, Twitch, Snapchat ja TikTok.

Kommentit

Vastaavasti elokuussa on luvassa digitaalista sisältöä kun Gamescomin Opening Night Live järjestetään maanantaina 24.8. Juontajana itse Geoff Keighley.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi