Game Boy Advancessa riittää vielä potkua

Wiin suitsutuksen ohella Nintendon ikioma Reginald Fils-Aime on kertonut Game Boy Advancen säilyvän pelikuvioissa vielä tovin. Nintendo DS:n varjoon jääneellä taskukonsolilla on miehen näkemyksen mukaan vielä potkua yhden joulusesongin verran, etenkin nuorempien pelaajien näkökulmasta katsottuna.

Hänestä GBA toimii 5-7-vuotiaille pelaajille loistavana ensikosketuksena taskukonsolien maailmaan ennen siirtymistä DS:n pariin. GBA:lle onkin ilmestymässä vielä joukko third-party-pelejä seuraavan yhdeksän kuukauden aikana.

Reggie kertoo Nintendon myös pitävän kiinni tavoitteestaan tuoda markkinoille 4 miljoonaa Wiitä vuoden loppuun mennessä. "Myymme kaiken valmistamamme, joten nyt kyse on tuotannosta", mies toteaa. Hänen mukaansa Nintendo voisi jopa ylittää myyntitavoitteensa, mutta se voisi olla haastavaa nykyisen tuotantokapasiteetin perusteella.

Galleria: 

Kommentit

Vaikka en miehestä kovin paljon pidäkään, niin tuo on täysin oikeassa GBA:n suhteen: se toimii loistavasti 5-7 vuotiaille pelaajille ensikosketuksena pelaamisen ihmeellisen maailmaan...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi