Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden GameONjkl-hanke järjestää maksuttoman pelikasvatusseminaarin Veturitalleilla tiistaina 4.10.2016 klo 8:30 – 16:00. Seminaarissa käsitellään pelejä harrastamisen ja oppimisen näkökulmasta.

Seminaari on suunnattu nuorten parissa työskenteleville, opiskelijoille ja aiheesta kiinnostuneille. Osallistujapaikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on käynnissä 30.9.2016 asti.

Tapahtuman alustajina toimivat nuorten pelimaailmojen kokemuksia valaiseva Marko Siitonen (Jyväskylän yliopisto), harrastamisen hyödyistä ja haitoista puhuva Jarkko Järvelin (Pelituki) sekä peliaiheisia myyttejä murtavat Nuppu Soanjärvi ja Aino Harvola (EHYT ry). Jyväskylän eSports-seura kertoo iltapäivällä elektronisesta urheilusta, kun taas KonsoliFINin oma Antti-Jussi "maagiset" Heikkilä puhelee pelien suoratoistamisesta. Seminaaripäivä päättyy Pasi Tuomisen (Verke) ja Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden puheenvuoroihin.

Seminaarin lisätiedot ja aikataulu ovat nähtävissä täällä.

KonsoliFIN ry ja Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut aloittivat yhteistyön keväällä 2016. Tänä syksynä KonsoliFIN ja nuorisopalvelut toteuttavat yhdessä YouTubeen julkaistavan minisarjan. Kuusiosainen sarja kertoo suoratoistamisen aloittamisesta ja siihen tarvittavista välineistä sekä hyvän tavan etiketistä. Videot valmistuvat vuoden loppuun mennessä. Videot suunnittelee ja toteuttaa Antti-Jussi Heikkilä sekä Miia Lyyra.

Kirjaudu kommentoidaksesi