Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Lähestulkoon ikuisuuksia työstetty ja useaan otteeseen kuopatuksi oletettu Dead Island 2 on edelleen tulossa, sen todistaa tuore traileri ja julkaisupäiväpaljastus.

Vuonna 2014 paljastettu mutta sittemmin useammallakin kehittäjällä kierrätetty Dead Island 2 päätyi nelisen vuotta sitten Dambuster Studiosin kontolle. Haastavaksi osoittautunut projekti aloitettiin tuolloin suosiolla alusta, ja valmista on siis tulossa harvinaisen pitkän odotuksen jälkeen.

Los Angelesiin sijoittuva ja aiemman pelin tarinaa löyhästi jatkava Dead Island 2 päästää pelaajat valitsemaan hahmonsa peräti kuudesta eri protagonistista. Nämä eivät ole toistensa kopioita, mikä näkyy esimerkiksi hahmojen dialogissa. Meininki tuntuisi videoiden perusteella olevan suorastaan naurettavan hurmeista, mikä miellyttänee zombipelien ystäviä. Elokuvallisen trailerin voi katsastaa uutisen yläosasta, pelikuvaa puolestaan uutisen lopusta.

Totta se vain on, Dead Island 2 julkaistaan helmikuun 3. päivä, vuonna 2023.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Juttusarja: GC 2022

<< Edellinen: Sonic Frontiersin aiemmin huhuiltu julkaisupäivä varmistui marraskuulle – myös uusi tarinatraileri linjoilla
>> Seuraava: Hideo Kojiman Brain Structure -podcast käynnistyy syyskuussa Spotifyssä
 
Studiot: