Gears of War 3 julkistettiin vahingossa

Xbox Liven yhdysvaltalaiselle kauppapaikalle ilmestyi hiljattain mainos, jossa luvattiin Gears of War 3:n ilmestyvän kauppoihin huhtikuussa 2011. Mainos on kuitenkin poistettu jo näkyvistä.

Ajankohta sopii hyvin yhteen Edgen saamien tietojen kanssa. Lehden verkkosivuilla kerrotaan nyt myös joistakin Gears of War 3:n pelillisistä uudistuksista.

Trilogian päätösosaan lisätään uusia vihollisia, jotka osaavat ahdistella suojassa kykkiviä sotureja lonkeroillaan. Lisäksi pelaajat pääsevät käyttämään mecha-haarniskoja tuhon aiheuttamiseen ja vihollistulelta suojautumiseen.

Edgen saamien tietojen mukaan pelin tarinassa aseisiin tartutaan kesällä. Seikkailuun mahtuu myös vedenalaisia osioita sekä todennäköisesti viidakkosotimista.

Epic Gamesin Cliff Bleszinskin oli tarkoitus julkistaa eilen uusi peli Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa, mutta hänen vierailunsa siirrettiin maanantaille, jolloin Gears of War 3:n virallinen julkistus todennäköisesti tehdään.

Pakkaa sekoittaa Official Xbox Magazinen lupaus Gears of War -tekijöiden uudesta räiskintäpelistä. Kyseessä lienee kuitenkin huhuiltu Bulletstorm, jota kehittää spekulaatioiden mukaan Epicin omistama People Can Fly.

Galleria: 

Kommentit

Ei tullut kovinkaan yllätyksenä julkistus, mutta itse en välttämättä peliä tule hankkimaan, kun tiedän erään, joka tämän ostaa heti julkaisussa. Vai mitä?

Hui lonkeroita. :(

Ja miksi ei talveen!? Talveen sijoittuvia pelejä on aivan liian vähän... Niistä saisi jopa jotain ympärsitön aiheuttamia vaaratekijöitä aikaiseksi.

Berserker: Varmaan siksi, että edellinen peli sijoittui talveen. Tarinan kannalta järkevää jatkumoa, että seuraavaksi räimitään kesällä. Tosin kukapa sitä nyt Gearsissa loppupeleissä tarinaa jaksaa ajatella. =P

Saisivat tehdä jotain uutta.

"Tosin kukapa sitä nyt Gearsissa loppupeleissä tarinaa jaksaa ajatella. =P"

Tai ehdi.

"Saisivat tehdä jotain uutta."

Älä ny jäkätä. Tää on uus Gears ja sillä hyvä. Kelpaa!

Heh, Microsoftihan alkaa vuotaa "salaisuuksiaan" kuin Sony konsanaan. ;)

Se sijoitui syksyyn, Paavi. Ainoastaan sielä vuoristossa oli lunta. Siksipäs ihmettelen että miksi se ei sijoitu talveen... Mutta kaitpa ihmiset tarvii aikaa koota voimiaan.

Ja, mitä, mitä?! Tarinahan oli... No ok, ei se nyt mikään mestariteos ollut, mutta piti kiinostuksen yllä aika tehokaasti. ;)

Niinnojoo, syksyynhän tuo taisi sijoittua. Silti enimmäisen ja toisen osan välissä oli joka tapauksessa puolisen vuotta, jos nyt oikein muistan. Kehittäjät kuitenkin haluavat ilmeisesti saada aikaiseksi viidakkomaisemia.

Vai oikein "vahingossa" livahti kauppapaikalle... Eipä siinä mittään, onhan tuota jatkoa täällä jo odoteltukin. Gears of War 2=Tämän konsolisukupolven ehdottomasti paras räiskintäpeli. Halot yms. saa väistyä moottorisahan tieltä!

Hieno pelisarja. Mutta jos kämmäävät 3osan nettipelin, kuten 2osan kohdalla kävi niin iso keskisormi Epicille.

"Vai oikein "vahingossa" livahti kauppapaikalle... Eipä siinä mittään, onhan tuota jatkoa täällä jo odoteltukin. Gears of War 2=Tämän konsolisukupolven ehdottomasti paras räiskintäpeli. Halot yms. saa väistyä moottorisahan tieltä! "

Onneksi yleinen mielipide on kanssasi eri mieltä, sehän nyt näkyy Live-pelien suosiolistassakin. Jos moisesta bugisopasta ja täydellisen epäonnistuneesta jatko-osasta pelintekijät palkittaisiin niin olisihan se suuri vääryys. Vastaava vääryys tapahtuu parhaillaan kun Stimulus-package käy kaupaksi kuin häkä ja peli itsessään on korkeintaan kohtuullinen.

Toivottavasti Epic saisi jollain tapaa purkitettua sen fiiliksen mikä tekijöillä oli kun ykköstä väänsivät. Omana aikanaan tajunnanräjäyttävä kokemus, mikä aiheutti ainakin allekirjoittaneelle järkyttävän pettymyksen kun Gears 2 vihdoin saapui. Nettipeli jatko-osassa oli juuri sellainen iso keskisormi pelaajille mitä Vehukin tuossa yläpuolella tarjoaa.

Itse en kyllä odottele muuta kun parannettua nettipeliä... tosin niin odottelin jo kakkosenkin kohdalla. Annetaan vielä yksi mahdollisuus... jos se kustaan niin saa koko pelin nimen muuttaa Bullshit3:ksi, koska se on paljon kuvaavempi.

@samuel6: En pelaa 3rd-person räiskintöjä netissä(kauheeta pashaa), joten GeOW:n surkeat nettipelit ei meikäläistä häiritse.

Sama täällä, en minäkään sitä pelaa kuin Co-opina. Joten eipä tarvitse itkeä itseään uneen ja voi vain nauttia mahtavasta kokemuksesta jota Gears tarjoaa. ;)

Poksun ehdottamasti paras pelisarja edelleen, ei malttaisi kyllä vuotta odotella.

Helkutin hienoa! Lisään vaan parhautta.

Ilmeisesti Cliffy kertookin kahdesta pelistä Fallonin show'ssa: http://www.vg247.com/2010/04/10/bleszinski-to-have-two-announcements-on-....

Bulletstorm tulikin jo kaapista Game Informerin kansijutussa, joten eiköhän Gears 3 julkisteta virallisesti maanantaina.

Olikohan tuo edes vahinko, vai ihan tietoinen ratkaisu? Huhu lähtee paremmin kiertämään kun ihmiset ajattelevat että sitä ei saisi tietää, tai sitä ei ole tarkoitettu sinulle ja kun huhu leviää niin se on ilmaista mainosta. Samasta syystähän nuoretkin tupakoivat. Tupakointi on kielletty joten pakkohan sitä on koittaa. Kielletyt asiat kiehtovat.

Ei voi käsittää miksi jotkut siitä Gearsin moninpelistä pitivät, hirveetä kuraa (ja nyt puhun nimenomaan ensimmäisestä pelistä, jatko-osaa en ole vielä pelannut). Yksinpelin ja etenkin co-opin ansiosta tulee tämä sitten joskus alehintaisena hankittua.

"Ei voi käsittää miksi jotkut siitä Gearsin moninpelistä pitivät, hirveetä kuraa"

Ensimmäinen oli loistavaa viihdettä varsinkin suomiporukassa. Peliä ei oltu pilattu kaikenmaailman lisäpaskalla ja leveleillä vaan käytössä oli kaikilla samat aseet ja mahdollisuudet saada ne "spessu" pyssyt kentissä. Brutaali, viihdyttävä ja yksinkertainen. Vikojakin löytyi mutta kokonaisuudessaan loistava peli.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi