Rockstar Gamesin seuraavaksi peliksi on povattu jo pitkään jatko-osaa menestyneelle Grand Theft Auto V:lle. On kuultu ties minkä sortin huhuja ja "sisäpiirin tietoja", mutta virallinen tieto antaa odottaa itseään. Tämä ei ole kuitenkaan estänyt erilaisia kuvavuotoja, joiden väitetään esittävän tulevan pelin karttaa.

Neljän erilaisen kuvan väitetään esittävän tulevan nimikkeen pelialuetta. Niiden todenperäisyydestä ei ole minkään sortin taetta, joten niihin kannattaa suhtautua varauksella.

Alkuvuonna 2020 verkkoon putkahtanut kuva näyttää tältä:

Niin ikään viime vuoden alkupuolella aluetta väitettiin tämänlaiseksi:

Vuoden 2020 lopulla oheisen alueen väitettiin olevan nimikkeen temmellyskenttänä:

Juuri verkkoon ilmestynyt kartaksilupailtu on oheisenlainen:

Kuvamateriaaliin kannattaa tässä kohdin suhtautua viihteenä, kunnes lopullinen versio aikanaan selviää. Näin etenkin, koska niitä on jaettu katsottavaksi 4chan-sivuston anonyymien kirjoittajien toimesta. Uusimmassa esityksessä on joka tapauksessa paljon samaa aiempien "vuotojen" kanssa.

Tulevan tuotoksen on huhuiltu sijoittuvan Vice Cityyn, Miamia inspiraationaan käyttävään fiktiiviseen kaupunkiin, joka on tuttu pelisarjan aiemmista osista.

Lue myös: "Sisäpiiriläiset" vakuuttelevat: Grand Theft Auto VI -huhut pelattavasta naishahmosta ja tapahtumapaikoista pitävät paikkansa

Kirjaudu kommentoidaksesi